SJAJNA KOMBINACIJA

Ovako efektan i jednostavan styling rijetko se viđa

11.01.2015 u 11:08

Bionic
Reading

Modni kiksevi rijetkost su kod Reese Witherspoon koja redovito oduševljava odabirom haljina za pojavljivanja na crvenim tepisima, a njezin street style look jednostavan je, elegantan i bez suvišnih detalja

Lijepa oskarovka kojoj se smiješi još jedan zlatni kipić za najboljužensku ulogu u filmu 'Wild', u posljednje vrijeme sve je češća gošća modnihstranica zahvaljujući svojim zanimljivim modnim kombinacijama.

Elegantne haljine na crvenim tepisima njezin su zaštitni znak, no kad je u pitanju street style look, Reese njeguje casual stil i rijetko kad griješi. Svoj sofisticiran street look pokazala je i nedavno u šetnji Beverly Hillsom gdje je 'uhvaćena' objektivom u jako efektnoj, a opet tako jednostavnoj kombinaciji.

Mora se priznati da je Reese odlično složila casual look: uske traperice, obična bijela majica i zanimljiva šarena pletena vesta tribal uzorka te smeđe gležnjače od brušene kože Harlow od brenda Rag&Bone, savršeno su uklopljeni u styling koji je začinila torbom u boji konjaka marke Mansur Gavriel i diskretnim dužim zlatnim lančićem.