NE IDU U ŠKOLU

Ovako nešto ni od Kardashianki ne bismo očekivali

13.11.2013 u 09:05

Bionic
Reading

Većina tinejdžera provodi sedam sati dnevno u školi, a zatim još nekoliko sati uče i pišu zadaću. No ne i Kylie Jenner, najmlađe dijete Kris i Brucea Jennera - u jednoj radijskoj emisiji priznala je da uči samo tri do četiri sata dnevno. Znanje, očito, nije na visokoj cijeni u toj obitelji

RadarOnline je objavio da se Kylie i njezina starija sestra Kendall (18) trenutno školuju kod kuće po želji svoje majke koja ih želi osloboditi školskih obaveza kako bi se posvetile radnim zadacima. Na pitanje radijskog voditelja koliko dnevno ima škole, a mladu članicu klana Kardashian nazvao je telefonom, Kylie je odgovorila da uči tri do četiri sata jer obično radi.


'Prilično sam zauzeta cijeli dan', priznala je maloljetnica.

A 16-godišnja se djevojka stvarno naradi: u proteklom tjednu snimila je epizodu realityja 'Keeping Up With The Kardashians', zatim je promovirala kolekciju odjeće Kendall i Kylie Holiday Collection koju potpisuje sa starijom sestrom, a s tatom Bruceom hodala je crvenim tepihom na filmskom festivalu posvećenom sportu.


Obrazovne smjernice kažu da učenici srednje škole koji se školuju kod kuće moraju utrošiti 1116 sati godišnje na lekcije. Na Kylie sa svojim gustim showbiz rasporedom te samo s tri do četiri sata dnevno učenja neće moći dostići tu kvotu, zaključuje MailOnline.

Životne navike površnih i neobrazovanih Kardashianki uistinu nikome ne bi trebale biti uzor!