transformiraju svaki outfit

Ovakve cipele sve su što vam je potrebno za chic stajlinge

23.04.2024 u 10:26

Bionic
Reading

Crvene cipele još su prošle jeseni postale nezaobilazan dodatak garderobi modnih ovisnica, a prema svemu sudeći, i u narednim mjesecima bit će iznimno poželjan komad u stajlinzima ulične mode

Ova vatrena nijansa kroz povijest je bila kontroverzna zbog višestrukog značenja, ali ovogodišnji trend nadmašuje svaki simbol i suvereno preuzima dominaciju na gradskim ulicama.

Mokasinke u ovoj boji prva je nosila Hailey Bieber, ubrzo ju je na londonskom Tjednu mode slijedila Alexa Chung, dok je najnovija ikona koja nosi plamenocrvene balerinke američki supermodel Taylor Hill.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Uz to, velik broj modnih zaljubljenica birao ih je kao statement komad u svojim street style outfitima na tjednima mode, pružajući nam inspiraciju o stiliziranju obuće u ovoj senzualnoj nijansi.

Crveno na crvenom

Kao što su nam pokazali trendovi u sezoni jesen-zima, hulahupke su najnoviji protagonisti modernog looka, a nepogrešiva opcija je kombinacija crvenog para s cipelama u istoj boji. Ako želite otići korak dalje, stilizirajte atraktivan stajling sastavljen samo od crvenih komada.

  • +6
Crvene cipele - ulična moda Izvor: Profimedia / Autor: Cornel Cristian Petrus/Shutterst / Shutterstock Editorial / Profimedia

S crvenim rukavicama

Ako želite ostaviti nezaboravan dojam na glamuroznom događaju, teško da možete odabrati bolji komad od visokih kožnih rukavica, posebno ako birate one u crvenoj boji i uskladite ih s odgovarajućim cipelama.

Kao što smo vidjeli u efektnom stajlingu ulične mode u Milanu, ovaj spoj posebno upečatljivo izgleda nošen uz bijelu haljinu.

Crvene cipele i neutralne boje

Malo će koji komad podići stajling u neutralnim bojama kao cipele u crvenoj boji, a ako vam je cilj izgledati što otmjenije, birajte tamnije bordo nijanse s usklađenom torbicom.

Balerinke Mary Jane s haljinom

Ženstvene balerinke u stilu Mary Jane među najtraženijim su komadima ovog proljeća, a njihovom šarmantan izgled kao stvoren je za nošenje s laganim ljetnim suknjama i haljinama. Upravo ovaj spoj birala je i Elle Fanning te je uz svoje crvene cipele nosila bijelu haljinu i kontrastnu crnu torbicu.

Crveno i karirano

Živopisan karirani uzorak nije uvijek jednostavan za usklađivanje s ostalim komadima, no u spoju s crvenim cipelama izgleda kao pun pogodak. Bilo da nosite odijelo, košulju ili hlače ovog dizajna, na crvene modne dodatke uvijek se možete osloniti jer će upravo oni vizualno zaokružiti čitav stajling.

Crvene cipele i traperice

Za svakodnevne stajlinge s dozom elegancije svoje crvene cipele nosite uz klasične traperice, koje su uvijek nepogrešiva opcija, a pritom čine odličan spoj s ovom senzualnom nijansom. Kako biste naglasili ovu trendi obuću, stilizirajte ih s kontrastnim trapericama svjetlijih nijansi.