JESSICA ALBA

Ovakve su kombinacije uvijek iznimno laskave i odlična alternativa haljinama

26.08.2024 u 12:36

  • +3

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Avalon / Avalon / Profimedia

Bionic
Reading

Jessica Alba (43) promovira novu sezonu svoje hvaljene serije 'Honest Renovations', a za svoj je ženstveni stajling dobila brojne komplimente

Haljine i kombinezoni su za mnoge zaljubljenice u modu jedna od najomiljenijih varijanti za one dane kad žurimo ili jednostavno nemamo živaca osmisliti modne kombinacije.

Unazad nekoliko sezona, u tu se grupu praktičnih rješenja mogu dodati i uvijek efektni setova koji nisu nikad bili popularniji niti više cool.

Holivudska zvijezda Jessica Alba, poznata po svom istančanom modnom ukusu ne prestaje iznova oduševljavati zaljubljenice u modu.

JESSICA ALBA

Laskav kroj: Ovu prelijepu haljinu rado bismo imali u svojoj garderobi

Pogledaj galeriju

Jessica Alba na predstavljanju svog projekta na Floridi, odlučila se za chic outfit u omiljenoj 'Barbie' nijansi u nježnoj ružičastoj koji je uključivao korzetni top bez naramenica i lepršave hlače što se pokazalo dobitnom formulom.

Ženstveni look

Načinjeni od lepršave haljine odlični su i za ljetne mjesece, a ova upečatljiva nijansa ističe i preplanuli ten što je čini idealnom i za ljeto. Look je podignula sa srebrnim naušnicama i bijelim štiklama. Svoju svijetlosmeđu kosu ukrašenu pramenovima nosila je puštenu, stiliziranu u mekim uvojcima dok je na licu imala vrlo malo make upa.

Zvijezdi filma 'Trigger Warning' u studiju se pridružila najbolja prijateljica i kolegica Lizzy Mathis koja je također bila u ružičastom.

'Stvarno smo uzbuđeni i htjeli smo da druga sezona donese više raznolikosti i više obitelji... Za nas je to bilo iznimno važno', rekla je glumica i poduzetnica koja je pokrenula svoju produkcijsku tvrtku.

Još u travnju, Jessica Alba objavila je da će napustiti svoju ulogu glavnog kreativnog direktora za The Honest Company koju je osnovala 2013. ali kako će 'nastaviti pružati strateške savjete kroz svoju ulogu u upravnom odboru.'