JESSICA ALBA

Ovakve traperice su apsolutni hit, a evo kako ih nosi omiljena modna ikona

18.10.2024 u 16:46

  • +7

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: Bellocqimages / INSTAR Images / Profimedia

Bionic
Reading

Jessica Alba (43), uz Katie Holmes, zasigurno je jedna od najomiljenijih inspiracija kad se radi o uličnoj modi, a sad je ponovno oduševila stajlingom idealnim za svaku dnevnu prigodu

Ako netko zna zablistati na crvenom tepihu, onda je to zvijezda 'Sin Cityja', koju obožavaju i zaljubljenice u modu.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

No lijepa glumica s poduzetničkim talentom i genijalnim modnim stilom sjajno izgleda i izvan 'dužnosti' te je ponovno ostavila sve bez daha u nevjerojatnom modnom izdanju. Ako netko zna složiti jednostavne, ali tako efektne stajlinge, onda je to vlasnica The Honest Beauty, kompanije koja posebnu pozornost daje sastavu proizvoda, a osnovala ju je 2012.

Jednostavna modna rješenja često su i najbolja, a da je to točno, pokazala nam je i Jessica.

Bijeli T-shirt i traperice vječiti su modni klasik kojim nikad ne možete pogriješiti, a stajliš majka troje djece odlučila se za trendi traperice koje fashionistice već neko vrijeme najradije biraju - udobnu varijantu širokih nogavica i to od ispranog trapera.

Stajling koji joj je odlično pristajao upotpunila je svijetlosmeđim udobnim grandpa kardiganom sa zlatnim gumbima i cool komadom - chunky gležnjačama od kože s potpisom The Rowa, brenda koji obožavaju poznate ljubiteljice tihog luksuza, a iza kojeg stoje blizanke Mary-Kate i Ashley Olsen.

Modnu kombinaciju zaokružila je sunčanim naočalama velikih okvira i zanimljivom ogrlicom sa zlatnim srcem dok je kosu nosila mladenački raspuštenu.