dakota johnson

Vadite ih iz ormara: Ovi chic kaputi opsesija su i ove sezone

17.10.2024 u 10:16

  • +3

Dakota Johnson

Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia, Tatiana / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia, canva

Bionic
Reading

Kaputi od umjetnog krzna bili su među najpopularnijim komadima prošle zime, a čini se kako se modne zaljubljenice od njih nisu spremne odvojiti niti ove sezone

Čim se temperature približe jednoznamenkastim iznosima, zaljubljenice u kapute dolaze na svoje. A najslavnija od njih je Dakota Johnson, koja s ponosom može reći da je i ove sezone vlasnica najpoželjnijeg komada.

Kaput od umjetnog krzna popularan je i ove sezone

Naime, slavna glumica uočena je u kaputu od umjetnog krzna, koji je iz zime u zime jedan od najpopularnijih modela - što zbog svoje neodoljive elegancije, što zbog beskompromisne udobnosti.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Dakota Johnson sada je birala model u nijansi čokolade, koji odiše luksuzom i pravim holivudskim glamurom. Upravo su kaputi od umjetnog krzna ove boje bili It komad prošle jesensko-zimske sezone, a prema svemu sudeći bit će i ove.

Hit nijansa čokolade

Lijepa brineta pokazala nam je i kako nositi ovaj hit komad, usklađujući ga s ravnim trapericama svijetle nijanse, običnom majicom zelene boje te gležnjačama s platformom iz The Rowa.

Zanimljivo, našao se tu i još jedan modni dodatak koji ove sezone svi žele - smeđa torba od brušene kože kakvu u posljednje vrijeme viđamo na svakom koraku.

Dakota Johnson Izvor: Profimedia / Autor: SGP / ddp USA / Profimedia

Inače, osim po chic kaputima, Dakota je poznata i po svojoj ljubavi prema zavodljivim 'golim' haljinama. To je nedavno ponovno potvrdila na reviji modne kuće Gucci, kada je nosila bijeli model prekriven nježnim aplikacijama tratinčica ispod kojeg su se nazirale gaćice visokog struka.