modna usklađenost

Kate Middleton oduševila je jesenskim stajlingom, a zbog nje je i William u trendu

12.10.2024 u 09:31

Bionic
Reading

Princeza od Walesa izazvala je pravo oduševljenje kada se vratila u središte pozornosti nakon nekoliko mjeseci izbivanja s kraljevskih dužnosti uslijed liječenja od karcinoma. Sve je još jednom podsjetila zašto se upravo nju smatra jednom od najbolje odjevenih žena na svijetu, a osim sjajne modne kombinacije pokazala je i da je utjecala i na odjevnu kombinaciju svog supruga

Kate Middleton, 42-godišnja princeza od Walesa, bila je u centru pažnje kada je stigla u Southport kako bi se sastala s obiteljima koje su bile pogođene užasnim napadom nožem na tematskom plesnom tečaju Taylor Swift u srpnju ove godine.

Povratak na kraljevske dužnosti

U svom najznačajnijem ovogodišnjem angažmanu do sada Kate se pridružila princu Williamu kako bi se sastala s obiteljima žrtva smrtonosnog napada nožem koji se dogodio 29. srpnja u Southportu.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Usklađen stajling kraljevskog para

Stigavši ​​u Southport koji je obasjavalo jesensko poslijepodnevno sunce, princeza, iza koje je nekoliko mjeseci kemoterapije nakon što joj je ranije ove godine dijagnosticiran rak, izgledala je prekrasno u pravoj jesenskoj kombinaciji i nijansama smeđe i bordo boje. A princ William je, u znak naklona svojoj supruzi, također odjenuo džemper u nijansama bobičastog voća. Kraljevski par stoga je izgledao tako skladno i usklađeno.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Inače, ovo je bio prvi javni angažman za princezu otkako je prošli mjesec objavila da je izliječena od raka i da će se pažljivo pomalo vratiti javnim dužnostima. Teško razdoblje koje je iza njih, princezu i princa te roditelje troje djece, dodatno je povezalo i učvrstilo. A da su zajedno u svemu Kate i Willima pokazali su i modnim kombinacijama. Tako su oboje posegnuli za toplim, jesenskim notama, kombinacijom smeđe i hit nijanse ove jeseni, raskošnoj bordo. Dok je Kate izgledala zanosno u bordo haljini na točkice, William je bio vrlo casual elegantan u ležernom odijelu s merino pleteninom , bijeloj košulji preko koje je nosio bordo pulover, a pazio je na svaki detalj te je stajling upotpunio i kravatom u istoj, tamnocrvenoj paleti.

Reciklirani komadi iz ormara

Kate je za ovu prigodu odjenula haljinu na točkice Margot brenda Whistles. Inače, riječ je o modeli iz kolekcije high street brenda za 2018., koja je u to vrijeme koštala oko 190 eura. Kate ju je prvi put odjenula uprave te godine, sada ju je osvježila efektnim detaljem mašne na ovratniku.

Jesenski stajling je upotpunila strukturiranim smeđim kaputom njezinog omiljenog dizajnera Alexandera McQueena, a kao detalj našle su se i zlatne Catherine Zoraida naušnice. Kao pobornica modnog recikliranja, Kate je isti ovaj kaput odjenula na dodjeli nagrada Earthshot u Bostonu, kada je putovala u SAD u prosincu 2022. kako bi podržala princa Williama.