BRITANSKA MILJENICA

Povratak sa stilom: Kate Middleton u ovom izdanju bila je oličenje jesenske elegancije

10.10.2024 u 20:04

Bionic
Reading

Kao što je i najavila nakon vijesti o završetku kemoterapije, Kate Middleton vratila se kraljevskim dužnostima, a na prvom angažmanu od mnogih plijenila je elegancijom u komadima jesenske palete boja

Dana 9. rujna, šest mjeseci nakon što je svijetu otkrila svoju dijagnozu raka, Kate Middleton podijelila je dobrodošlu vijest da je završila kemoterapiju uz osunčani obiteljski video snimljen na selu Norfolka.

U nekim scenama nosila je H&M-ovu košulja-haljinu od trapera i haljinu Veronica Beard u drugima, a ovog tjedna s princom Williamom susrela se sa žrtvama smrtonosnog napada nožem koji se dogodio 29. srpnja u Southportu.

Za svoj prvi javni angažman nakon sretne vijesti, Kate je kreirala formalno izdanje s komadima koji najbolje opisuju jesensku eleganciju.

nnn
Torbe od brušene kože Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Elegantan kaput i kultna haljina

Ispod dugog, strukiranog kaputa smeđe boje istaknula je kestenjastu košulja-haljinu na bijele točkice - po uzoru na model kakvog je proslavila holivudska ljubimica Julia Roberts, a ovih dana odjenula i danska kraljica Mary.

  • +3
Kraljica Mary Izvor: Profimedia / Autor: Ida Marie Odgaard / AFP /American Pictorial Collection / Hollywood Archive / Profimedia

Dugu, blago valovitu frizuru oplemenila je nježnim naušnicama Catherine Zoraide, dok se princ William u Southportu pojavio u ležernom odijelu s merino pleteninom i kravatom u istoj, tamnocrvenoj paleti.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson / PA Images / Profimedia