MA KAKVA UKOČENOST!

James Middleton nesvjesno obranio sestru Kate Middleton i demantirao optužbe Meghan Markle

07.10.2024 u 11:11

Bionic
Reading

Godine 2021. brat Kate Middleton je oženio Francuskinju Alizee, a na jesen 2023. par je dočekao sinčića! James Middleton u svojim je memoarima opisao kako se njegova supruga sjajno uklopila u obitelj, ali i kako je odmah stekla simpatije njegove najstarije sestre koja ju je odobrila već nakon prvog susreta

Sjećate li se kada je Meghan Markle ispričala da je Williama i Kate Middleton upoznala u neformalnoj situaciji zbog koje joj je kasnije bilo jako neugodno? E, pa čini se da je čak i priča o upoznavanju pomalo 'prenapuhana' jer je James Middleton u svojim memoarima upravo otkrio kako je izgledalo upoznavanje Kate i njegove supruge Alizze te otkrio da Kate baš i nije tako 'ukočena' kao što je pričala Meghan.

Meghan Markle u početku je tvrdila da je njezina šogorica od samog početka bila protiv nje zbog njezinog ležernijeg stila. U dokumentarcu na Netflixu ispričala je kako je bila bosonoga i poderanih traperica kada je prvi put upoznavala Kate, što je odmah zasmetalo budućem kraljevskom paru koji su na opuštenu večeru stigli formalno odjeveni.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Međutim, James Middleton, Katein brat, ispričao je kako je došlo do upoznavanja njegove sestre i njegove buduće žene te tako poništio sugestije da je Meghan bila neprihvaćena jer je bila suviše opuštena.

Memoari Jamesa Middletona otkrivaju novu sliku o Kate

Opisujući Katein prvi susret s Alizee, James je rekao da je njegovu obitelj upoznala slučajno kada je par odlučio ostati u kući njegovih roditelja u Buckleburyju, Berkshire nakon što su prisustvovali vjenčanju u blizini: 'Upravo je ustala iz kreveta, još joj je kosa raščupana i na sebi ima jednu od mojih košulja. U ovakvim situacijama Alizee je prekrasna Francuskinja. Ne paničari i ne žuri gore da se obuče. Umjesto toga, samo srdačno pozdravlja sve kao da nije nimalo neobično po prvi put susresti sestru i šogora svog dečka samo u prevelikoj muškoj košulji.'

Nakon prvog upoznavanja, James je ispričao kako je nenadan susret prerastao u toplo obiteljsko druženje: 'Onda svi pričamo i smijemo se kao da je godinama bila dio obitelji.'

Prema ispričanom u memoarima, čini se da Meghanina sklonost prema poderanim trapericama nije bila korijen problema koji su natjerali Sussexe da presele čak na drugi kontinent.

Osim toga, James je rekao kako je već nakon prvog susreta Kate zavoljela njegovu tadašnju djevojku te da mu je na rastanku Kate stisnula ruku i šapnula kako joj se Alizee jako svidjela.

opušten IZLAZAK

Brat Kate Middleton i njegova chic supruga snimljeni u šetnji s bebom

Pogledaj galeriju