voli sportove

Baš je neustrašiv: Princ George ima novi hobi

04.10.2024 u 15:13

Bionic
Reading

Iako u svojim javnim pojavljivanjima djeluje podosta ozbiljno, 10-godišnji princ George veliki je ljubitelj adrenalinskih sportova. Kroz godine je pokazao da uživa u nogometnim utakmicama, a William je sada otkrio da mališan ima i novi hobi

Poznato je da članovi kraljevske obitelji obožavaju sport, a maleni princ George zasigurno je naslijedio i tu obiteljsku odliku. Tijekom sastanka s olimpijskim pobjednicima Adamom Peatyjem i Tomom Deanom princ William je otkrio novi hobi svog najstarijeg sina još jedanput dokazavši koliko je svestrana kraljevska obitelj.

'George voli ronjenje. On ima 11 godina. On to apsolutno voli. To ga samo uvodi u svijet vode', rekao je u razgovoru princ William.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Međutim, ronjenje nije jedini odvažni hobi princa Georgea!

Princ George nema straha

Pred kraj ljetnih praznika, princ je uživao na lekciji letenja. Naime, strani su mediji tada izvijestili da je 10-godišnjak letio s instruktorom dok su njegovi roditelji gledali sa zemlje na aerodromu White Waltham u blizini Maidenheada, Berkshire, 20 minuta vožnje od njihove kuće u Windsoru.

Sportski duh mladi je princ itekako imao od koga naslijediti jer ipak je princ William tijekom studiranja iskušao razne sportove, uključujući i vaterpolo: 'Budući da sam plivao i igrao vaterpolo tijekom svojih dana u školi i na sveučilištu, itekako sam svjestan velike dobrobiti i zadovoljstva koje mogu izvući iz toga', rekao je 2007. kada je bio imenovan pokroviteljem Plivačke udruge engleskih škola.

  • +2
Kate Middleton i princ William s djecom Izvor: Profimedia / Autor: Will Warr/Kensington Palace / PA Images / Profimedia