ipak, ipak

Priznanje iz kraljevske obitelji: 'Harry im svima jako nedostaje'

03.10.2024 u 14:59

Bionic
Reading

Odnos princa Harryja i princa Williama teško da može biti gori, no priča se da su se stavovi Kate Middleton promijenili, ali nije ona jedina koja smatra da može ponovno ujediniti braću i vratiti nekadašnju slogu

Sve dok u kraljevsku obitelj nije unio košmar, princ Harry mnogima je bio najdraži član kraljevske obitelji. Iako je u povijesti nazivan raznoraznim nadimcima, od kojih se nekako najdulje zadržao 'parti princ', princ Harry često je pokazivao i onu nesavršenu stranu monarhije i tako na sebi osebujan način 'zaradio' brojne obožavatelje.

Humor je unosio i u odnos među članovima obitelji, a brojne su slike koje prikazuju koliko su se dobro nekoć slagala braća, a s njima i Kate Middleton koja je dio obitelji već više od deset godina.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Otkako je upoznao Meghan, čini se kako je sve krenulo naopako, a s vremenom su stigle i teške optužbe kojima je Harry naštetio ugledu obitelji. Zbog izrečenog, princ William spreman je zauvijek završiti odnose s bratom i posve ga izbaciti iz kolektivnog sjećanja.

Ima li nade za povratak na staro?

Ipak, milost prema Harryju nedavno je pokazala Kate Middleton, a sada joj se pridružila i Harryjeva i Williamova sestrična Zara Tindall.

Kći princeze Anne navodno je uvjerena da je ona ta koja može posredovati između zavađene braće: 'Zara smatra da ne može postojati bolje vrijeme za nju da ih pokuša pomiriti. Zara vjeruje da je ona jedina koja je tu da njih dvoje mogu prodrijeti.'

Uz to, izvor je za strane medije otkrio kako su Harryjevo preseljenje u SAD i njegov odlazak od obitelji ostavili su veliku prazninu u kraljevskoj obitelji.

'Nitko to ne voli priznati, ali unatoč svim njegovim manama, Harry im svima jako nedostaje', otkriveno je.

ZAIGRANI MOMCI

Zanimljivo druženje: Princ William dobro se zabavio s Davidom Beckhamom

Pogledaj galeriju