obiteljska atmosfera

Otkriveni slatki nadimci kojima unuci zovu kralja Charlesa i kraljicu Camillu

03.10.2024 u 10:45

Bionic
Reading

Kralj Charles III i kraljica Camilla ukupno imaju desetero unuka. Uz Charlesove Archieja, Lilibet, Georgea, Charlotte i Louisa, Camilla je baka Loli, Freddyju, Elizi, Louisu i Gusu

Za svijet oni su kralj Charles III. i kraljica Camilla, no u krugu obitelji oni nose simpatične nadimke koji otkrivaju opušteniju prirodu druženja. Poznato je da kralja William i Harry zovu Pa (od engleskog father), a sada je otkriveno da i najmlađi članovi kraljevske obitelji imaju svoje nadimke za kraljevski par.

Tom Parker Bowles, sin kraljice Camille iz njezinog prethodnog braka s Andrewom Parkerom Bowlesom, otkrio je za strane medije dijelić privatne atmosfere najpoznatije britanske obitelji.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Naime, otkrio je da Camillu njegova kći Lola i sin Freddy, kao i troje djece njegove sestre Laure Lopes, zovu Gaga.

Uz Gagu, Charlesov nadimak je Uppa.

'Sva naša djeca - uključujući djecu moje sestre - odrasla su s Gagom i Uppom. Svi znaju da je ona stvarno super baka koja ih povremeno dobro razmazi', rekao je Tom Parker Bowles otkrivši da je Camilla za svoje unuke uvijek dostupna i preko mobitela.

Nadimak Gaga već je poznat javnosti neko vrijeme, i to ga je otkrila sama Camilla u razgovoru s glazbenicom s kojom dijeli nadimak! Naravno, riječ je o Lady Gagi kojoj je 2106. otkrila da je djeca princa Williamsa i princeze Kate također poznaju pod tim nadimkom.

DOBRO SE ZABAVIO

Kralj Charles poput princa Louisa: U nevjerici se lupio po čelu, a onda su krenule i suze...

Pogledaj galeriju