NAKON UTAKMICE

Navijanje je princa Williama koštalo 'dobrog glasa'

03.10.2024 u 14:08

Bionic
Reading

U povijesnom trenutku pobjede Aston Ville protiv Bayern Municha uživao je i princ William, koji je još jednom i sam ostavio srce, odnosno glas na tribinama, glasno navijajući za britanski klub

Ako je netko u britanskoj kraljevskoj obitelji zaljubljenik u nogomet, onda je to definitivno 42-godišnji princ William, koji je svoju strast prenio i na svog najstarijeg nasljednika, princa Georgea.

Otac i sin često zajedno odlaze na nogometne utakmice, a zajedno su vatreno navijali za englesku reprezentaciju i na ovogodišnjem Euru, ipak, ove srijede, zbog obaveza u školi, George nije bio na utakmici Lige prvaka.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

A bila je to uistinu utakmica za pamćenje i povijesna pobjeda Aston Ville nad njemačkim Bayern Munchenom, koju William, veliki navijač ovog nogometnog kluba iz Birminghama nije želio propustiti, osobito jer je bila riječ o prvoj utakmici kod kuće u elitnom europskom nogometnom natjecanju nakon 41 godine.

  • +3
Princ William Izvor: Profimedia / Autor: Mike Egerton / PA Images / Profimedia

Utakmica je navijače koštala živaca i živaca, a princa Williama i 'dobrog glasa', budući da je od navijanja bez istog i ostao. Princ William nije mogao proći neprimjećeno na stadionu Villa Park, gdje je bio u VIP sektoru, odjeven u tamnoplavu jaknu i hlače i s već nezaobilaznom bradom.

Kako se moglo vidjeti u televizijskom prijenosu, kada je Williamov omiljeni klub zabio gol i time osigurao pobjedu u utakmici, princ je od oduševljenja krenuo skakati, vikati i grliti sve oko sebe od sreće.