nevolje u braku?

Sve ih se rjeđe viđa zajedno: Princ Harry niti 40. rođendan nije slavio s Meghan

05.10.2024 u 17:18

Bionic
Reading

Nakon što princ Harry večer na svoj rođendan nije proveo sa suprugom, a onda se i u deset od 15 događaja pojavio sam, počela su nagađanja o nevoljama u braku

Princ Harry napunio je 40 godina 15. rujna, a tek sada se saznalo da na proslavili nije sudjelovala njegova supruga Meghan Markle.

Umjesto da večer provede sa svojom životnom odabranicom i njihovo dvoje djece, Harry je rođendan proslavio u društvu prijatelja, koje je poveo na planinarenje, piše Daily Mail.

Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević/tportal

Princ Harry i Meghan Markle u posljednje vrijeme rijetko zajedno u javnosti

Neki u tome vide tragove problema u braku, na koje potencijalno ukazuje i podatak da je sin kralja Charlesa III. viđen sam u čak 10 pojavljivanja u javnosti u proteklih 15 dana. Među njima su posjeti Londonu, Lesothu i New Yorku u kojima je bio na svojevrsnoj turneji.

Navodno je se i Meghan u pojedinim periodima rijetko viđa u zajedničkom domu u Montecitu, a u tom periodu Harry je viđen u više navrata kako sam sijedi u lokalnom kafiću (iako ne postoje konkretni dokazi koji bi ovo potvrdili).

  • +4
Princ Harry i Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Taidgh Barron / Zuma Press / Profimedia

Također, propustila je i jednu dobrotvornu prigodu na kojoj je trebala biti gošća i društvo princu Harryju, tvrdeći da je bolesna.

Meghan Markle frustrirana Harryjem?

Oni koji u svemu vide početak kraja para, koji je rijetkima simpatičan, ističu i postojanje glasina da je Meghan kronično frustrirana stalnim odlascima Harryja u London na suđenja vezana za njegovu sigurnost.

Ipak, izvori bliski vojvodi i vojvotkinji od Sussexa tvrde da je to daleko od istine. Ističu da je upravo Meghan bila ta koja je osmislila i rezervirala izlet na planinarenje s prijateljima za Harryja.

Evo oko čega princ Harry i Meghan Markle imaju najviše razmirica

Osim toga, ističu da par prolazi kroz diskusije o načinu odgoja djece, petogodišnjeg Archieja i trogodišnje Lilibet, među kojima je najviše neslaganja oko njihova pojavljivanja u javnosti.

Navodno ih Harry želi u potpunosti držati van očiju javnosti, a Meghan bi ih rado povela na lokalna događanja. No, ne radi se o ništa većoj učestalosti razmirica nego što ih ima svaki par, podvlače njima bliski kontakti, a prenosi Daily Mail.

njezina djevojačka oaza

Zavirite u kuću u kojoj je nekad živjela Meghan Markle

Pogledaj galeriju