PRINCEZA OD WALESA

Modna reciklaža: Ovim je detaljem Kate Middleton osvježila svoju staru haljinu

11.10.2024 u 11:59

Bionic
Reading

Princeza od Walesa se nakon višemjesečnih izbivanja pojavila u javnosti, a elegantni look Kate Middleton sve je očarao

Kao što je i najavila nakon vijesti o završetku kemoterapije, Kate Middleton vratila se kraljevskim dužnostima, a na svom prvom javnom angažmanu u Southportu, omiljena članica kraljevske obitelji u društvu svog supruga princa Williama izgledala je zapanjujuće.

Odabrala je divnu haljinu na točkice kojoj je pametnim trikom dala posve novi look. Riječ je o kreaciji brenda Whistles koju je prvi put odjenula davne 2018. godine

Princ i princeza od Walesa susreli su se sa žrtvama napada nožem koji se dogodio 29. srpnja u Southportu na plesnom tečaju na temu Taylor Swift.

  • +5
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Danny Lawson / PA Images / Profimedia

Kate (42) je izgledala chic u čokoladnosmeđem kaputu Alexandera McQueena, cipelama na visoku petu Gianvita Rossija i šarmantnoj točkastoj haljini s potpisom brenda Whistles, koju je već nosila 2018. godine.

Lijepa haljina u hit nijansi ove jeseni, raskošnoj bordo, koštala je 149 funti u trenutku kupnje, prije gotovo šest godina.

Domišljata reciklaža

Zanimljivo je kako je buduća engleska kraljica pametnom stiliskim trikom učinila da haljina izgleda gotovo potpuno nova. Naime, haljina ima pričvršćenu ukrasnu vrpcu zavezanu u mašnu - no ovo je zapravo odvojivi remen koji dolazi uz haljinu! Ovo je doista nevjerojatan način za osvježavanje nekog komada koji sad izgleda posve drukčije i kao nov.

Princ William u Southportu pojavio se u ležernom odijelu s pletenim džemperom i kravatom u istoj, tamnocrvenoj paleti.

Majka princa Georgea, princeze Charlotte i princa Louisa točkastu haljinu nosila je u Kensingtonskoj palači na dodjeli nagrada Teen Hero BBC Radio One 2018. Istu haljinu nosila je s nude štiklama i upečatljivim srebrnim naušnicama.

Pojavljivanje u Southportu bio je Katein prvi službeni radni posjet nakon završetka kemoterapije.

Kraljevski par razgovarao je s hitnim službama i o podršci za mentalno zdravlje.

'Moram istaknuti koliko su svi zahvalni za podršku koju ste pružili tog dana. Hvala vam u njihovo ime', rekla je princeza Kate povodom tog tragičnog događaja.