Katie Holmes

Ovu haljinu na vješalici nikada ne biste ni pogledali, no kraljica ulične mode u njoj izgleda odlično

11.10.2024 u 09:35

Bionic
Reading

Katie Holmes sasvim očekivno je privukla pažnju prilikom dolaska na otvaranje dugo iščekivane Broadwayske reprize Thorntona Wildera 'Our Town' u kazalištu Barrymore. I ovog puta kraljica ulične mode pokazala je kako se stilski snalazi baš u svakoj prilici

Slavna 45-godišnja glumica Katie Holmes glumi u predstavi koja je osvojila Pulitzerovu nagradu, a koja nije bila na Broadwayu više od 20 godina.

Elegancija na crvenom tepihu

Povodom svečanog otvorenja Katie je crvenim tepihom prošetala u skromnoj crnoj svilenoj haljini koja je padala do poda. Katie je i ovog puta izgledala zapanjujuće, a naizgled neupadljiva haljina imala je chic pojas u struku i prorez na lijevoj strani suknje kao savršenu dozu zavodljivosti.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Iza njezinog stajlinga i ovog puta stoji njezina dugogodišnja stilistica Brie Welch, koja se pridružila Katie na događaju, kojem su prisustvovali i njezini kolege Jim Parsons i Zoey Deutch.

Glumica, koja se proslavila ulogom u seriji Dawson's Creek dugu smeđu kosu odmaknule je s lica te je ležerno i razbarušeno odmaknula s lica pa su tako u prvi plan dospjele njezine srebrne naušnice. U ruci je držala malu torbicu dok je pozirala fotografima prije predstave u kazalištu Barrymore.

  • +5
Katie Holmes Izvor: Profimedia / Autor: Arturo Holmes / Getty images / Profimedia

Vječni minimalizam

Katie, koja je zahvaljujući svojim chic stajlinzima koji slave udobnosti i nadilaze trendove osvojila modnu scenu, i ovog puta pokazala kako se na crvenom tepihu može nevjerojatno lako transformirati u oličenje elegancije. Ipak, ono od čega ne odustaje je njezin prepoznatljiv modni minimalizam koji se i ovog puta pokazao kao dobitna kombinacija.