tako chic

Ova suknja jedan je od najtraženijih jesenskih hitova, a kraljica mode nosi je uz vječne balerinke

07.10.2024 u 18:10

  • +8

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Robert O'Neil / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes prošetala je ulicama New Yorka u još jednom vrućem jesenskom trendu. I naravno, nije mogla proći nezamijećeno

Katie Holmes više je puta postavila vrući modni trend kada je ulicama New Yorka prošetala različite odjevne komade, a jedan od najupečatljivijih svakako je bio Khaiteov kardigan s odgovarajućem topićem. A ove jeseni kraljica ulične mode naglasak stavlja na plisirane suknje.

Hit suknja ove jeseni

Ove lijepe suknje, svestrane i vrlo laskave siguran su izbor u brojnim prilikama. Modne piste najavile su još prije nekoliko mjeseci plisirane suknje kao hit komad ove sezone, predstavljajući ih kao sjajnu alternativu traperu i kontroverznim prozirnim modelima.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Popularna glumica velika je ljubiteljica hit balerinki koje često nosi tijekom jesenske sezone, a sada ih je kombinirala u odličnom dnevnom looku, vještom spoju chica i ležernosti. Izbor je pao na oversized smeđi pulover i midi plisiranu suknju kariranog uzorka s efektnim kožnim remenom s jedne strane.

Produžena verzija prošlog trenda

Inače plisirane suknje, obilježene većim ili manjim naborima, koji im daju lakoću pokreta i fluidnost, nezaobilazan su dodatak u ormaru ove jeseni. Prije dvije sezone ultrakratke suknje na modnu scenu vratio je brend Miu Miu i izazvao pravu pomamu za tim komadom. Ove sezone plisirana suknja vratila se u značajno elegantnijem izgledu, duljeg kroja, ističe se ženstvenošću i bezvremenskim stilom, a Katie je predstavlja u sjajnom street style looku, s potpisom brenda Miu Miu.

S potpisom brenda Miu Miu

Naime, model koji Katie nosi dizajn je brenda na čijem je čelu Miuccia Prada. Vunena plisirana suknja s logotipom vrući je hit ove jeseni, nosiv sada uz balerinke i tenisice, a kasnije uz čizme. Obećava dotjeran i chic izgled u svakom trenu, a njezinu popularnost potvrđuje činjenica da je ovaj model već razgrabljen.

  • +5
Plisirane suknje Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo