katie holmes

Kraljica ulične mode ima najljepši jesenski kaput

14.10.2024 u 09:05

  • +3

Katie Holmes

Izvor: Profimedia / Autor: Spartano / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Katie Holmes pokazala je svoj prepoznatljiv street style kada se prošetala ulicama NewYorka, a u prvom planu se našao vrlo chic kaput kao stvoren za jesenske dane

Nakon glamuroznog otvaranja dugo iščekivane Broadwayske reprize 'Our Town' u kazalištu Barrymore na kojoj je pokazala efektnu svilenu haljinu, Kate Holmes ponovno je uskočila u svoj prepoznatljiv street style.

Hvaljena drama Thorntona Wildera iz 1938. ponovno je oživljena na Broadwayu s glumačkom postavom koja uz Katie uključuje i Jima Parsonsa i Zoey Deutch.

Izvor: Profimedia / Autor: Francesca Babbi / ipa-agency.net / PA Images / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Charly TRIBALLEAU / AFP / / Shutterstock Editorial / Profimedia / Promo

Chic kaput

Kad je izašla u šetnju gradom tijekom vikenda, 45-godišnja Katie bila je umotana u moderan raznobojni kaput s koji se isticao prepoznatljivim kariranim uzorkom zvanim houndstooth.

Kaput je prebacila preko lepršavog džempera i navukla široke tamne traperice, spojivši izgled s parom klasičnih crnih cipela. Noseći veliku platnenu torbu, opremila se i parom oversized sunčanih naočala, a kosu jednostavno raspustila.