SIJEDA KOSA

Ovakvu Heidi Klum niste nikada vidjeli

23.11.2012 u 11:22

Bionic
Reading

Nekadašnji top model Heidi Klum osvanula je na naslovnici magazina Amica u izdanju u kakvom je dosad nismo imali prilike vidjeti

Poznata po klasičnoj ljepoti, vitku stasu te dugoj, ravnoj plavoj kosi, Heidi slovi za jednu od najprivlačnijih žena na svijetu. Za potrebe snimanja naslovnice za magazin Amica, Heidi Klum se potpuno transformirala te osvanula s dugačkom sijedom grivom.

Odjevena u kratku bijelu haljinicu, jaknicu i hulahopke iste boje, lijepa 39-godišnja Heidi poput snježne kraljice pozirala je za naslovnicu magazina, no ono što je najviše privuklo pažnju bila je kosa. Naime, za potrebe snimanja, Heidi je posegnula za perikom koju krase i sijedi pramenovi kako bi se dobio potpuni look snježne kraljice.

Unutar magazina, Heidi je vitku figuru pokazala u nekoliko kreacija, uključujući i mini haljinu s potpisom Georgia Armanija. Nekadašnja anđelica Victoria's Secreta nedavno je priznala vezu sa svojim zaštitarom Martinom Kirstenom. 'On je dio naše obitelji zadnje četiri godine. Brine o cijeloj našoj obitelji, posebice o naše četvero djece. Vjerujem mu i mogu mu povjeriti djecu. On je veliki čovjek i upravo se upoznajemo na drukčiji način', rekla je Heidi tada.