ZA LJETNE LOOKOVE

Ove kombinacije izgledaju daleko skuplje nego što jesu, a trebaju vam samo tri komada

17.07.2024 u 05:43

Bionic
Reading

Modne kombinacije koje ne zahtijevaju puno truda uvijek su na cijeni te su bez sumnje brzopotezna rješenja koja volimo kad smo u žurbi ili nemamo volje smišljati što ćemo obući

Basic komadi poput bijelog T-shirta, košulje ili tank topa odličan su kostur svakog looka, posebno ljeti, kad nemamo puno vremena za razmišljanje o chic stajlinzima.

Ovakve odjevne predmete dobro je imati u garderobi jer su univerzalni i chic te će svakom stajlingu dati profinjenu vibru.

Kendall Jenner tako nas je nedavno podučila da je bijeli tank top nalik potkošulji isplativ komad koji možemo kombinirati sa svime što imamo u garderobi te kreirati nezaboravne stajlinge.

  • +3
Topovi za ljeto Izvor: Promo fotografije / Autor: promo

Osim toga, uz samo tri odjevna komada možete osmisliti nekoliko fantastičnih modnih kombinacija, idealnih za brojne prigode u vrućim ljetnim danima.

Ova jednostavna formula, u koju se kunu zaljubljenice u modu, vrlo je ženstvena, praktična i - izgleda daleko skuplje nego što u stvarnosti jest.

ZA CHIC KOMBINACIJE

Jeftin i svestran: Ljetni komad koji voli Kaia Gerber dobra je modna investicija

Pogledaj galeriju

Jednostavnost je uvijek in

Uvijek je, složit će se svi, zadovoljstvo pronaći outfit koji je spreman za manje od 10 minuta, pa nije ni čudo to što je trodijelna modna formula veliki hit na Instagramu.

O čemu se radi? Nije to ništa komplicirano jer sve što trebate tri su ključna komada: osnovna bijela majica kratkih ili bez rukava, suknja u bijeloj ili nekoj sličnoj svjetlijoj nijansi i par elegantnih sandala ili natikača u bilo kojoj boji po vašem izboru - od trendi ravnih natikača nalik sad već kultnom modelu kuće Hermès, udobnih sandala ravnih potplata i espadrila, preko sandala na petu, do tenisica.

Modne influencerice Orlaith Melia i Jessica Skye takve su stajlinge pretvorile u svoj zaštitni znak pa tijekom ljeta nikamo ne odlaze bez bijelih tank topova i slip suknji u svijetlim nijansama prljavobijele, bjelokosti, bež...

Nadalje, ako planirate ići na putovanje, svakako se opskrbite takvim komadima jer će vas spasiti u brojnim situacijama na ljetovanju, kad nismo raspoloženi za katkad naporno osmišljavanje modnih kombinacija.

A da takvi lookovi doista sjajno izgledaju, dokazuju i primjeri s Instagrama koje nije teško rekreirati te se dobro uklapaju i u aktualni stil tihog luksuza koji je osvojio modni svijet.