STVARNO SU CHIC

Ove laskave Zarine hlače nosit ćete mjesecima, a slažu se uz sve što imate u garderobi

26.09.2024 u 13:29

Bionic
Reading

Najpopularniji brend iz španjolske grupacije Inditex za svaku sezonu osmisli komade kojima nije lako odoljeti, a po vrlo pristupačnim cijenama

Uz traperice, odjevni predmet koji svaka fashionistica ima u svojem ormaru unazad nekoliko sezona su i tzv. hlače uredskog tipa.

Izvor: Profimedia / Autor: Raw Image Ltd / Goff Photos / Independent Photo Agency Srl / Alamy / Alamy / Profimedia / Promo

Trendseterice im se rado vraćaju jer su iznimno laskave te uspješno prikrivaju potencijalne nedostatke, a lako se i brzo kombiniraju sa svime u garderobi.

Svestrane kakve jesu, odlično izgledaju i ako ste se uputili u večernji izlazak u kombinaciji sa svečanim topom ili bluzom, ali i ako ih spojite s hudicama i tenisicama, ali i s košuljom i npr. balerinkama ili loafericama za odlazak na posao.

Vrlo laskav model

Osim toga, dobro se uklapaju u svaki stil, izdužuju siluetu i skrivaju trbuh te ih žene rado nose, bez obzira imaju li 30 ili 60 godina.

efortless chic

Tako nosivo i elegantno: Poželjet ćete nositi svaki komad iz nove kolekcije Max Mare

Pogledaj galeriju

Nije nikakvo čudo to da je ovaj model hlača jedan od vladajućih trendova na modnim pistama za jesen-zimu 2024./2025. te je viđen i u nekoliko kolekcija poznatih modnih kuća. Ovaj kultni odjevni predmet reinterpretiran je na moderan i sofisticiran način, no zadržavajući notu elegancije.

  • +2
Tory Burch - SS25 - krojene hlače Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pa ako volite takve hlače, vrijeme je da se počastite odličnim modelom iz svima omiljene Zare, a zbog kupnje nećete morati u bankrot jer koštaju 39,95 eura.

S elegantnim naborima, širokim nogavicama, visokim strukom i tankim pojasom, itekako su dojmljive, a načinjene su od udobne i praktične mješavine poliestera i viskoze.

Prilikom stiliziranja pripazite na skladnost siluete pa ih kombinirajte s gornjim dijelovima koji više prate figuru.