sjajna investicija

Ovi chic kaputi garantiraju toplinu i udobnost, a nose se uz sve

10.12.2023 u 07:36

Bionic
Reading

Predimenzionirani kaputi nastavljaju se na trend nošenja oversized odjeće te su zaludili modni svijet i trendseterice

S obzirom na popularnost koju uživaju kaputi tijekom hladnijeg doba godine, uopće ne čudi to što se trenutno množe trendovi koji se natječu za status najpopularnijeg. Kao najnoviji favorit nameću se predimenzionirani modeli jer plijene pozornost chic siluetom.

Ovaj trend stiže nam ravno s modnih revija najslavnijih modnih kuća, a koje su predimenzionirane kapute učinile jednim od glavnih komada u novim kolekcijama.

Brend Carven donosi chic oversized model kaputa s dvorednim kopčanjem, stegnut u struku tankim crnim kožnim remenom. Givenchy, s druge strane, nudi komad sa spuštenim rukavima koji naglašavaju volumen.

Ovakav kaput nedavno je nosila i pjevačica Dua Lipa te se ulicama New Yorka prošetala u elegantnom crnom oversized modelu kombiniranom s parom tabi cipela Maison Margiele.

U ovom stilu vidjeli smo i manekenku Hailey Bieber, a ona je otišla korak dalje i izabrala upečatljiv kožni predimenzionirani kaput dužine do poda te s rukavima ispod završetka dlanova.

U novu kolekciju uvrstio ih je i jedan od najpopularnijih brendova tihog luksuza, Toteme, koji donosi reinterpretaciju svog hit komada - kaputa s gumbićima, bijelim porubima te s ušivenim šalom.

Osim što garantiraju udobnost i toplinu, velika prednost ovakvih kaputa jest njihova svestranost pa ih jednako uspješno možete nositi uz hlače ili suknje, kao i trendi visoke čizme ili mokasinke. Uz to, elegantna silueta omogućuje vam nosivost u svim prigodama, što predimenzionirane kapute čini investicijom koju nećete požaliti.