frčkavi bob

Ovo je frizura koja skida godine, a ne zahtijeva puno truda i muke

14.08.2024 u 07:21

Bionic
Reading

Mnoge su dame u potrazi za frizurom koja će savršeno oslikati njihov zaigran duh, a popularna francuska glumica ponudila je chic rješenje. Riječ je o frizuri koja ne zahtijeva puno muke i nauke, a vrlo ćete je brzo zavoljeti

Ukoliko ste u potrazi za frizurom koja vam neće brzo dosaditi i koju ćete moći stilizirati u nekoliko trenutaka, ova je frizura pravi odabir za vas! Sada ju nosi i jedna od 'najstajliš' Francuskinja - Philippine Leroy-Beaulieu, a ovaj ćete njezin look rado htjeti iskopirati.

S obzirom da je dugi bob jedan od najtraženijh trendova, ovaj će rez pokazati da ste itekako upućeni u vladajuće trendove. Osim što je tako trendi, lob je svestran, lako ga je održavati te ima anti-age efekt.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Frizura s anti-age efektom

Kovrčavi lob najnovija je trendovska senzacija koju je u Cannesu prošetala popularna Francuskinja koja je trenutno oličenje francuskog chica i elegancije.

Za ovu se chic frizuru pretpostavlja da će postati omiljena među ženama starijima od 60 godina, posebice kod onih koje njeguju ležeran i mladenački stil.

'U ovom rezu tražimo malo podizanje, ali vrlo lagano, i radimo s prilično dugim šiškama koje su malo odvojene od ostatka kose, kako bismo frizuri udahnuli još mladenačkiji izgled . Ostavljamo guste vrhove pri šišanju kako bismo izbjegli kovrčanje i pružili više volumena', komentirao je frizerski stručnjak Conchi Arias, osnivač Campos Curlyhair u Granadi i kreator linije proizvoda CCH by Campos Curlyhair za strane medije.

Uspješni je stručnjak objasnio kako je ovaj tip dugačkog boba namijenjen umjereno kovrčavoj kosi, a preporuča ga damama koje žele izgledati casual te istovremeno naglasiti svestranost svoje kose.

'Dodajte šišku, koja ipak daje svježiji izgled, uokviruje vaš izgled i skriva moguće bore na licu', savjetuje te objašnjava da će šiške biti sjajan odabir za one koji imaju tanje vlasi.

Philippine Leroy-Beaulieu Izvor: Profimedia / Autor: LUCIA SABATELLI/ACTION PRESS/SHU / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA