vrijeme je za rez

Ovo je idealna frizura koja pomlađuje, a tako ju je lako oblikovati

16.09.2024 u 13:32

Bionic
Reading

Ako početkom jeseni žudite za promjenom i osvježenim izgledom, ova kratka frizura je odličan izbor. Osim što je vrlo laskava, ima i dodatan plus – nevjerojatno ju je lako oblikovati

Slavne dame uvijek su velika inspiracija za promjenu frizure i osvježenje izgleda za kojim svi žudimo nakon godišnjeg odmora i povratka u rutinu.

Savršena frizura za povratak u ured

A ono što svakako privlači pažnju je frizura koja pomlađuje, a uz to se lako oblikuje. A osim što je jednostavna, nova hit frizure je lijepa, elegantna i tako praktična.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia/Promo

Od Maríe Pedraze do Lily Collins, kraća kosa je zavladala među poznatim i slavnim, postajući jedan od vodećih trendova. Obje su se glumice odlučile, baš kao i mnogi nakon godišnjeg odmora, otići pod rez te zablistati s novim, svježim izgledom.

Naime, početkom nove sezone, povratkom u urede s plaže, odlazak u beauty salon postaje temeljni korak za povratak u rutinu. A između manikure i ostalih, šišanje kose čini se najpoželjnijom drastičnom promjenom.

  • +3
Lily Collins Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia/Canva

Trendi frizura za rujan

Za nadolazeće mjesece poznata lica poput Lily Collins već su pokazala koja je najlaskavija frizura. Naziv novog trenda koji je zavladap nakon ljeta je talijanski bob, frizura koju karakterizira kratka ženska frizura koja pokriva potiljak, ali ne seže do ramena. Odnosno, nešto kraća od midi duljine i mnogo svestranija jer se može oblikovati na različite načine i prikladna je za različtim teksturama kose: ravnoj, kovrčavoj i valovitoj.

Uz, ako se odlučite na rez, ova frizura uvelike ističe crte lica i, najbolje od svega, dobro izgleda sa svim tipovima lica. Ukratko, talijanski bob je frizura s mediteranskim i klasičnim prizvukom koja uokviruje lice, pomlađuje ga s puno sofisticiranosti, ali bez odricanja od savršene doze neformalnosti.