novi look

Georgina Rodriguez odlučila se na rez: Blistala je u spektakularnoj haljini, ali u prvom planu bila je frizura

04.09.2024 u 12:01

Bionic
Reading

Kao i svake godine, Georginin dolazak na venecijanski filmski festival jedan je od najupečatljivijih. Ni ove godine to nije bila iznimka, a ovaj djevojka Cristiana Ronalda osim zanosnog stajlinga pokazala je i novu frizuru

Argentinski model, Georgina Rodriguez, koja trenutno zajedno sa svojim životnim partnerom Christianom Ronaldom i njihovom djecom, živi u Saudijskoj Arabiji zablistala je na crvenom tepihu 81. Međunarodnog filmskog festivala u Veneciji, prije nego što je dobila nagradu Diva E Donna za ženu godine za svoju Netflixovu seriju 'Soy Georgina'.

Spektakularan dizajn Oscara de la Rente

Nosila je haljinu Oscara de la Rente, koja je imala dekolte bez naramenica s meko drapiranim steznikom. Tkanina koja je glatko padala, stvarala je strukturiran, ali fluidan izgled, a haljina je bila naglašena prorezom do bedra i dugim šlepom.

  • +6
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Anna Maria Tinghino / imago stock&people / Profimedia

No, iako spektakularna, haljina je pala u drugi plan zbog Georginine nove frizure. Naime, Georgina je nedavno na društvenim mrežama pokazala kako se odlučila na drastičan rez, doslovno odrezavši pletenicu i bacivši je u more.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Georgina i nova frizura

No, svoj novi, osvježen izgled nije pokazala, sve do sada. Naime, za pokazivanje svog novog imidža odabrala je crveni tepih venecijanskog festivala i nikoga nije ostavila ravnodušnim. Makeover je prepustila Serpienteu, svom frizeru od povjerenja, a izgled je upotpunila spektakularnom bijelom haljinom, postigavši ​​stajling prave holivudske dive. Georgina je blistala s raspuštenom kosom, izgledom inspiriran Mónicom Bellucci, s kojom je postigla nadasve impresivan izgled.

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Inače, Georgina je privukla pažnju kada se na aerodromomu Marco Polo prošetala je u hlačicama koje više podsjećaju na donje rublje, a mnogi su se zapitali je li, ipak, ovime malo pretjerala... Ipak, kasnije je sve 'nadoknadila', blistajući u crnoj mini haljini zavodljivih asimetričnih naramenica.

na crvenom tepihu

Glamur vlada Venecijom: Pogledajte najupečatljivije haljine zbog kojih su se svi okretali

Pogledaj galeriju