izaziva podijeljena mišljenja

Radikalna promjena looka: Georgina Rodriguez osvanula u neprepoznatljivom izdanju

21.08.2024 u 19:43

Bionic
Reading

Supruga nogometaša Cristiana Ronalda rijetko je mijenjala svoju prirodnu, dugačku crnu kosu, no sada je odlučila napraviti veliku promjenu

Georgina Rodriguez odlučila se na drastičnu promjenu looka, obojivši svoju prepoznatljivu crnu kosu u osvježenu nijansu plave.

U novom izdanju osvanula je u najavi treće sezone svoje autobiografske dokumentarne serije 'Soy Georgina' koja uskoro stiže na Netflix.

'Soy Georgina'

Fanovi su se složili kako je s novom bojom kose gotovo - neprepoznatljiva. Mnogi su dodali i da je bila ljepša i prirodnija s prirodnom tamnom kosom, dok je dio obožavatelja posumnjao da je zapravo riječ o periki.

O čemu god se radilo, zaručnica Cristiana Ronalda je uspjela u svom naumu privlačenja pozornosti te novoj sezoni svoje serije priskrbila veliki publicitet.

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Komodo Studio / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

U ovoj seriji, premijerno prikazanoj u siječnju 2022. godine, prikazuju se detalji iz osobnog života Georgine, a prva sezona srušila je rekorde gledanosti diljem svijeta, pa tako i u Hrvatskoj.

Još nije poznato kada će treća sezona ugledati svjetlo dana, ali ako je suditi po tome da su najave već spremne, lako moguće bi je mnogobrojni fanovi mogli dobiti prilike uskoro pogledati.

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević