djevojka cristiana ronalda

Georgina Rodriguez prvo je šokirala neobičnim stajlingom, ali onda...

03.09.2024 u 18:14

Bionic
Reading

Georgina Rodriguez aerodromom Marco Polo prošetala je u hlačicama koje više podsjećaju na donje rublje, čime je podsjetila na kontroverznu Biancu Censori, djevojku repera Kanye Westa

Djevojka Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, dobro zna kako privući poglede. No, kada je na aerodrom u Veneciji sletjela nečemu što nalikuje oskudnim gaćicama, mnogi su se zapitali je li, ipak, ovime malo pretjerala...

Georgina je naime izašla iz privatnog aviona u Veneciji kako bi nazočila Filmskom festivalu, a ubrzo se u prvom planu našao njen neobičan stajling.

Pogledajte najljepše vjenčanice slavnih ljepotica Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Georgina Rodriguez u oskudnom izdanju na aerodromu

Brineta je nosila pripijenu crnu majicu kratkih rukava usklađenu s toliko kratkim hlačicama da su većinu podsjećale na donje rublje, noseći ispod njih tek mrežaste najlonke. Sve je dodatno začinila salonkama na visoku petu, srebrnim nakitom i crnom šiltericom.

Ovim izdanjem podsjetila je na kontroverznu Biancu Censori, koja nerijetko plijeni pozornost oskudnim stajlinzima u društvu svog partnera, ozloglašenog repera Kanye Westa.

  • +3
Georgina Rodriguez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zablistala u maloj crnoj haljini

Ipak, kasnije je sve 'nadoknadila', blistajući u crnoj mini haljini zavodljivih asimetričnih naramenica uz koje je jedno rame ostalo golo, a drugo pokriveno kratkim rukavom.

Ovom glamuroznom minicom istaknula je visoke noge i vitak stas, a trendovskim nude sandalama još jednom pokazala iznimnu upućenost u trendove kojom će, nema sumnje, plijeniti pozornost i narednih dana.

na crvenom tepihu

Glamur vlada Venecijom: Pogledajte najupečatljivije haljine zbog kojih su se svi okretali

Pogledaj galeriju