SA STILOM

Ovo je najomiljeniji jesenski klasik, a Lejla Filipović zna kako ga isfurati

25.10.2024 u 13:49

Bionic
Reading

Bivša misica te supruga glumca i voditelja Tarika Filipovića, Lejla Filipović, po pitanju modnih izbora nikad ne griješi, a za svoj najnoviji look zaslužila je samo pohvale

Zgodna Dubrovkinja dobro je poznata po svojim do zadnjih detalja osmišljenim modnim kombinacijama, bez obzira radi li se o dnevnim ili večernjim prigodama.

Supruga Tarika Filipovića sve je oduševila najnovijim jesenskim izdanjem za koje je zaslužila samo pohvale, a pokazala ga je na svom Instagramu.

Ove jakne postale su modnim klasikom Izvor: Promo fotografije / Autor: Neven Bučević

Jesenski dani nezamislivi su bez balonera, jednog od ključnih komada tijekom prijelaznog perioda, a uspješno se uklapa u svaki stil.

Lejla je svoj baloner u klasičnoj bež boji vješto kombinirala s trapericama širih nogavica, cool tenisicama i efektnom crnom kožnom torbom.

Stajling bez greške zaokružila je decentnim make upom i mladenačkom frizurom.

  • +3
Lejla Filipović Izvor: Cropix / Autor: Josip Moler

Inače, bivša Miss Hrvatske u ranijem intervjuu za tportal otkrila je je li osjetljiva na modne kritike.

'Kad kritika dolazi od kompetentne osobe i odnosi se isključivo na modni odabir, onda nemam nikakvih problema. Sve je to jako individualno, svi imamo neki svoj modni izričaj i rekla bih da je najpametnija izreka 'o ukusima se ne raspravlja'…', rekla je tada.