NIKAD LJEPŠA

Jedna bolja od druge: Nina Badrić istaknula noge u dvije chic kreacije

25.10.2024 u 10:43

Bionic
Reading

Nina Badrić punom parom radi na pripremama za svoj koncert koji će se održati 30. studenog u zagrebačkoj Areni

Omiljena Zagrepčanka s dugogodišnjom karijerom na glazbenoj sceni briljira i svojim profinjenim i ženstvenim modnim stilom, a poznata je i kao velika ljubiteljica haljina koje u prvi plan ističu njezinu skladnu figuru.

Atraktivna brineta aktivna je na društvenim mrežama i redovito komunicira sa svojim fanovima, a oni ne mogu dočekati nastup u Areni koji je nazvala najvećim koncertom svoje karijere.

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Antonio Rosario / Tetra Images / Jade Tillman Belmes / Getty images / Steve Wood / Shutterstock Editorial / Launchmetrics.com/spotlig / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Alessandro Lucioni / Launchmetri / ShowBit / Profimedia

Na Instagramu je pokazala dva ludo dobra stajlinga, za koje je dobila samo pregršt komplimenata.

Riječ je o chic stajlinzima, zlatnom setu koji uključuje zavodljiv top i mini suknju s drapiranim detaljem te senzacionalnoj crnoj mini haljini dubokog dekoltea, kreaciji Alex Dojčinović, a teško je reći koja joj bolje pristaje.

Za obje je kreacije Nina dobila samo bezbroj pohvala, a uspješne je lookove zaokružila trendi kratko ošišanom frizurom, što joj odlično pristaje, i glamuroznim make upom.

Inače, u Nininom novom singlu 'Moji ljudi', pjesmama s novog albuma, ali i brojnim drugim bezvremenskim hitovima publika će imati priliku uskoro uživati na velikom spektaklu u zagrebačkoj Areni.

koncert pod zvijezdama

Nina Badrić iznenadila stajlingom: Na čarobnom Sustipanu pjevala u zimskoj haljini

Pogledaj galeriju

'Svakako ću je otpjevati i u Areni i zapravo jedva čekam čuti reakcije publike jer njihov sud je na kraju jedino što vrijedi. Za mene će najveća sreća biti kada je zajedno zapjevamo moja publika i ja', poručila je ranije Nina za pjesmu koju smatra najosobnijom do sada.

Miro Buljan je producent pjesme i Nina smatra da joj je pronašao 'baš pravu mjeru', kao i redatelj spota Darko Drinovac, a zamislio je video kao nešto vrlo intimno.