savršena za jesen

Kad je vidite, poželjet ćete je: Slavna brineta pokazala je novu 'it' torbu

25.10.2024 u 08:33

Bionic
Reading

Dolaskom jesenske sezone Bella Hadid svoju garderobu opremila je 'it' komadima. Kao neizostavni dodatak svakom stajlingu je torba, a Bella, inače poznata predvodnica trendova, prošetala je novi model torbe koji će nesumnjivo biti hit na gradskim ulicama

Slavna manekenka Bella Hadid nije mogla proći nezapaženo na ulicama Los Angelesa, a paparazzi su je snimili kako nosi crnu torbu od prerađene kože, prošivenu u stilu šahovnice, iz Coachtopije, Coachove ekološki osviještene linije. Hadid je torbi dala osobni stilski potpis omotavši šareni šal oko dugačke ručke koja omogućuje neometano nošenje na ramenu.

Predvodnica trendova

Bella Hadid, jedna od zasigurnih kraljica modne scene, redovito sama stvara modne trendove te je velika modna inspiracija za mnoge, pa ne čudi da je fashionistice uvijek drže na oku jer ono što Bella nosi brzo postane novi hit.

Izvor: Profimedia / Autor: Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABA / Shutterstock Editorial / Pixelformula / Pixelformula / Zeppelin / Avalon / Pixelformula / Sipa Press / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nova 'it' torba

Tako je ovu torbu Vogue prozvao 'online birkinicom', te se zapitao kome je potreban Hermesov twilly kada se mogu poslužiti vim Bellinim stilskim trikom.

  • +4
Bella Hadid Izvor: Profimedia / Autor: DIGGZY / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bella je za dnevni izlazak nosila potpuno crnu kombinaciju. Odabrala je crne, isprane traperice niskog kroja s kožnim remenom i čizme s četvrtastim vrhom, model koji ove sezone slavi veliki povratak. Stajling je upotpunila uskom kožnom jaknom koju je nosila preko crne majice dugih rukava koja je otkrivala njezin vitak struk.

Manekenka se prošlog mjeseca vratila na dugoočekivanu modnu pistu, prošetavši na reviji Saint Laurenta u Parizu, gdje je nosila predimenzionirano crno odijelo i kravatu te par debelih naočala. A debele naočale dodala i ovom svom dnevnom stajlingu te tako, vrlo vjerojatno, najavila još jedan trend sezone.