RASKOŠNO IZDANJE

Lana Del Rey blistala u haljini koju je lako zamijeniti za vjenčanicu

25.10.2024 u 12:52

  • +3

Lana Del Rey

Izvor: Profimedia / Autor: Frazer Harrison / Getty images / Chelsea Lauren for / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

U svom prepoznatljivom eteričnom stilu, Lana Del Rey obilježila je novu dodjelu nagrada Imagemaker magazina InStyle

U radu sa stilisticom Molly Dickson, Lana Del Rey osmislila je niz nezaboravnih izdanja za hod crvenim tepihom, a ovo posljednje nije iznimka.

Poput glumca Jareda Leta i glazbenog kolege Harryja Stylesa, 39- godišnja zvijezda velika je ljubiteljica modnog maksimalizma kakvog propagira dizajner Alessandro Michele.

Izvor: Profimedia / Autor: Zoonar GmbH / Alamy / Antonio Rosario / Tetra Images / Jade Tillman Belmes / Getty images / Steve Wood / Shutterstock Editorial / Launchmetrics.com/spotlig / ShowBit / FashionPPS / Zuma Press / Alessandro Lucioni / Launchmetri / ShowBit / Profimedia

Za vrijeme Alessandrove vladavine u Gucciju, redovito je nosila njegove kreacije, a podršku mu nastavlja iskazivati i sada kad je od dizajnera Pierpaola Picciolija preuzeo brigu o modnoj kući Valentino.

Glamur starog Hollywooda u režiji Lane Del Rey

Prigrlivši glamur starog Hollywooda sa svojim Valentino izgledom, na dodjeli je zablistala u raskošnoj haljini boje slonovače s prozirnim rukavima i višeslojnim naboranim panelima prekrivenim šljokicama.

Dodatno ju je naglasila krznenim dodatkom spuštenim ispod ramena, parom potpetica s naglaskom na detalju mašni i dijamantnim nakitom koji se slagao s kristalima ukrašenom leptir kopčom u kosi.

Osim što je ovim izdanjem na crveni tepih donijela duh starog Hollywooda, također je podsjetila na look mladenke, što je nedavno sama postala.

Vjenčanicu kupila u butiku rabljenom robom

Slavna glazbenica izgovorila je 'sudbonosno da' dugogodišnjem dečku Jeremyju Dufreneu, a za svoj veliki dan nije bila nimalo rastrošna.

Svoju je vjenčanicu kupila u butiku rabljenom robom Trashy Diva u New Orleansu, i to mjesecima prije nego što se udala kapetana i turističkog vodiča u Airboat Tours by Arthur. Riječ je o agenciji koja nudi turistima da se u čamcima voze po močvarama Louisiane i izbliza vide razne životinje, posebice aligatore.