bezbrižno ljetovanje

Ovo je najpouzdaniji suputnik kojeg morate imati ovoga ljeta

29.06.2024 u 06:02

Bionic
Reading

Većina cijele godine naporno radi kako bi ljetne mjesece proveli na zasluženom odmoru. Dok neki odlaze u obiteljske vikendice i apartmane, mnogi biraju daleka putovanja u potrazi za novim avanturama. Tijekom planiranja putovanja jedno je sigurno: trebamo unaprijed osigurati dovoljno novca za sve svoje želje i potrebe. I tu ‘nastupa’ tehnologija koja nam omogućuje gotovo posve bezbrižno putovanje, s financijama na dohvat ruke

Svi znamo koliko je uzbudljivo planirati novo putovanje, posebno na destinaciju koju još nismo posjetili. Dobar plan puta može pomoći u izbjegavanju nepredviđenih situacija, kako bismo u potpunosti iskoristili dugo iščekivani odmor i kvalitetno ‘napunili baterije’.

Bilo da volite istraživati nepoznata mjesta ili preferirate ležanje na plaži, financije su ključan dio svakog putovanja. Odmalena učimo koliko je bitno uvijek imati novac pri ruci, posebno kada smo daleko od kuće, a danas postoji jednostavno tehnološko rješenje koje nam ovo znatno olakšava. Kultura bezgotovinskog plaćanja postaje sve popularnija upravo zbog svoje praktičnosti.

Naime, s karticom ste posve bezbrižni jer ne morate razmišljati o nošenju novčanika ili o promjeni valute u inozemstvu – s njom u ruci imate sve potrebno za sigurnu i najjednostavniju kupovinu.

„Hrvatska je u 2023. godini zabilježila više od 20,6 milijuna posjetitelja, što predstavlja porast od 9% u dolascima u odnosu na prethodnu godinu.“ (eVisitor)

Jedno od takvih rješenja je Aircash Mastercard kartica, koji jamči jedno: olakšat će vaše putovanje jer će vam novac uvijek biti na sigurnom, a plaćanje maksimalno pojednostavljeno. Kako bismo to slikovitije objasnili, zamislite sljedeći scenarij: ležite na prekrasnoj plaži, uživate u koktelu pod suncobranom, a kada dođe vrijeme za plaćanje računa, nemate brige oko nošenja gotovine.

Ako ste među onima koji na plažu dolaze samo s ručnikom i mobitelom, Aircash Mastercard kartica, povezana u Apple Pay, omogućava beskontaktno plaćanje jednim dodirom mobitela na POS aparat, a svi vaši troškovi odmah su vidljivi u aplikaciji Aircash. Povezanost s aplikacijom Apple Pay, u slučaju da imate Apple Watch, dodatno olakšava plaćanje jer ne trebate nužno nositi ni iPhone, već za plaćanje samo na POS uređaj prislonite svoj sat.

Na putovanjima uglavnom provedemo nekoliko transakcija prije nego uopće dođemo do finalnog odredišta; od plaćanja cestarina, kupnje e-vinjeta, plaćanja parkinga ili kupnje karte za autobus i trajekt. Sve to može predstavljati popriličan gubitak vremena. Baš zato je Aircash aplikacija toliko omiljeno i praktično rješenje za sve putnike ovog ljeta. Naime, sve te usluge njome plaćate jednim dodirom - na kraju dana putovanja su ipak namijenjena za istraživanja i odmor, a ne brigu o financijama.

„Stanovnici Hrvatske u 2023. su na višednevna putovanja po Hrvatskoj i inozemstvu potrošili gotovo 2,2 milijarde eura“ (DZS)

I to nije sve, kaže popularna doskočica. Naime, Aircash Mastercard kartica omogućava sigurno online plaćanje avionskih karata i smještaja, ali i brzo plaćanje u restoranima i kafićima. U slučaju da zatrebate gotovinu, novac također možete podignuti na bilo kojem bankomatu diljem svijeta, i to u lokalnoj valuti uz povoljnu naknadu.

Aircash Mastercard kartica nudi niz ključnih pogodnosti koje čine vaše putovanje jednostavnijim:

  • Jednostavna aktivacija putem Aircash aplikacije (jednostavnim skeniranjem koda na poleđini kartice), bez papirologije ili odlaska u poslovnicu.
  • Bez mjesečnih naknada, bez troškova održavanja računa i bez povezivanja s bankovnim računom.
  • Možete povezati do 5 kartica na jedan Aircash račun. U slučaju krađe ili gubitka kartice istu je moguće zaključati putem Aircash aplikacije, a nastaviti koristiti drugu.
  • Pohranjivanje, slanje i primanje novca jednostavno je putem mobilnog uređaja.
  • Jednostavna i besplatna uplata te podrška za više valuta. Lako do gotovine na svim bankomatima gdje god se nalazili.
  • Integrirana platna rješenja i poboljšana sigurnost s naprednim protokolima.
  • Korisničko sučelje prilagođeno korisniku.
  • Aircash Mastercard kartica prihvaćena je u cijelom svijetu, a korisnicima su dostupne razne nagrade, pogodnosti i poticaji koje omogućuje Mastercard.

Osvoji ručnik za plažu

Kako bi vam dodatno uljepšali putovanje, Aircash Mastercard organizira veliko ljetno darivanje! Prvih 100 čitatelja ovog članka, Aircash korisnika koji ostave svoje podatke unutar ovog obrasca, imaju priliku osvojiti Aircash ručnik za plažu!

Za sve koji još uvijek sumnjaju, ne brinite. Aktivacija je jednostavna, bez potrebe za bankovnim računom ili gomilom papira. Provjera i verifikacija putem Aircash aplikacije traje samo par minuta.

Stoga, prije nego što krenete na svoje sljedeće putovanje, osigurajte si Aircash Mastercard karticu - jer sigurnost i praktičnost nikada ne bi trebali biti kompromis.

Prilog je napravljen u produkciji tnative tima tportala u skladu s najvišim profesionalnim standardima u suradnji s Aircashom i Mastercardom.

sve osim nogometa

Učitavanje...