INSTAGRAM LJEPOTICA

Ovo je seks bomba koja se vozila s Bieberom

24.01.2014 u 09:55

Bionic
Reading

Netom prije nego što je uhićen zbog prebrze vožnje u pijanom stanju, Justin Bieber je objavio fotografiju sebe i lijepe djevojke kako se voze u iznajmljenom Lamborghiniju. Njeno ime je Chantel Jeffries i neodoljivo podsjeća na starletu Kim Kardashian

Dvadesetjednogodišnja Chantel Jeffries internetska je senzacija zahvaljujući tome što joj profil na Instagramu obiluje selfie fotkama koje neodoljivo podsjećaju na Kim Kardashian.

Također, nisu joj strani ni susreti s policijom. Već je bila uhićena zbog prebrze vožnje, no to je završilo samo na novčanoj kazni. Prije dvije i pol godine bila je optužena i za napad oružjem, no ni tada nije završila na sudu jer je žrtva iznenada povukla tužbu.

Još uvijek nije poznato je li bila uz Justina kad ga je zaustavila policija.


Chantel je zapravo najpoznatija po tome što je hodala sa sinom P. Diddyja, Justinom Combsom, igračem američkog nogometa DeSeanom Jacksonom i Bieberovim prijateljem Lilom Twistom. U biografskom opisu na Twitteru joj stoji da je ‘studentica, model, poznavateljica obrva, ljubiteljica životinja i duboki mislilac’.

Mlada ljepotica jedna je od medijskih senzacija zahvaljujući Instagramu na kojem redovito objavljuje svoje fotografije u vrlo provokativnim pozama. Pogledajte neke od njih...