KAO DA HIPNOTIZIRA

Ovo je žena o kojoj se priča danima

21.01.2014 u 09:04

  • +5

Margot Robbie

Izvor: Guliver/Splash / Autor: Splash News

Bionic
Reading

Ona je glavna glumica u novom filmu 'Vuk sa Wall Streeta', ona je žena u koju bulje muškarci, a sve više i modni kritičari. Ona je Margot Robbie

Otkad se Margot Robbie pojavila na dodjeli Zlatnih globusa, jednom od najvažnijih glumačkih događanja, ne prestaje se pričati o njoj ni u glumačkim niti u modnim krugovima. Mnoge je oduševila izborom haljine, a modna kuća Gucci može zadovoljno trljati ruke što je izabrala baš njih za svoj veliki nastup na crvenom tepihu!

Ponekad se odluči za čistu eleganciju na crvenom tepihu, a tu i tamo ekstravanciju - primjerice, crni kombinezon s čipkom, dovoljno poseban da odmah bude jasno da takav snažan dojam ni haljina ne bi ostavila.

Na stranu formalni tepisi, za to se dugo priprema, no ulični stil ove 23-godišnje glumice također plijeni pozornost.

Nosi mini haljine, kratke i uske, ali opet damske krojem i izborom materijala. Uz njih voli prošetati seksi štikle, pogotovo one s vrhom koji ide u špic.

Da voli trendove, govore krojevi suknji do ispod koljena, baš kao i spajanje totalno različitih uzoraka u jednom stylingu. Kada je za šetnju New Yorkom spojila uzorke koji se 'tuku', kariranu haljinu i povrh nje bundu s leopard printom, dobila je mnoge pohvale. Uvjereni smo da će se nju još čuti!