SUPer fitness u prirodi

Ovo ste čekali: Stand Up Paddle

26.06.2018 u 16:19

Bionic
Reading

To ste trebali oduvijek – otkriće koje će vam promijeniti život, dobro vas zabaviti, dati vašem ljetu novi smisao, staviti vas u trend i u zavidnu formu. Nema više od toga: all in one!

I dok se upućujete u ljeto, mi smo možda riješili vaše pritajene nedoumice:

  • čeka li vas isto ljetovanje kao i niz lanjskih;
  • hoćete li ljetovati po ustaljenim shemama koje su postale rutina;
  • je li moguće nešto promijeniti;
  • može li se odstupiti od svega već viđenog.

M O Ž E.

Bez da otputujete na skupo avanturističko putovanje na najudaljenije svjetske koordinate ili u egzotične resorte,

bez da prođete prezahtjevne shoppinge ili obavljate visinske pripreme za promjene koje vam trebaju,

bez da riskirate život ili promijenite dostupnu vam destinaciju,

bez opterećenja pored kakve vrste 'vode' ćete provesti svoj godišnji odmor: more, jezero, akumulacijska voda, rijeka, rukavac. Čak nisu potrebni ni – valovi, da biste se pridružili velikoj obitelji SURFERA.

Pronašli smo savršenu kombinaciju za sport i za opuštanje - Stand Up Paddling, odnosno uspravnog veslanja na surf dasci, senzacionalne zanimacije za – SVAKOGA.

SUP je spoj fitnessa i sporta, zabavan je, lagano se svlada, podoban je za svakoga i nisu potrebne nikakve predispozicije, kao što je prethodno stjecanje forme. Od dodatne 'opreme' trebate samo dobru kremu s visokim zaštitnim faktorom ili majicu koja štiti vašu kožu, osmijeh će se namjestiti sam na vaše lice i odjednom će ljetovanje poprimiti neki novi smisao, koji donosi nekoliko dobrobiti u jednom:

zabavljat ćete se, uživati, smijati, osvježavati, biti u trendu, zasigurno upoznati nove ljude kojima ćete biti zanimljivi i poticajni, a vaše tijelo će stjecati iz dana u dan zavidnu formu, jer će vam baš svaki mišić na tijelu – raditi.

Za one koji nisu pretjerano skloni aktivnostima, SUP je nastao od surfanja, pa stoga podrazumjeva i onaj surferski zen osjećaj, osjećaj mira i povezanosti s prirodom.

Surfanje po mirnim vodama je svakako posebno iskustvo.

Kako se nama čini, SUP je zaista za svakoga, a još kada dolaze od najpoznatijeg proizvođača SUP-ova Aqua Marina, mislimo da mjesta sumnji nema.

Od meditativnog opuštanja do core treninga – izbor je na vama!

Nudimo vam opremu kojom će vam se otvoriti jedan potpuno novi svijet, promijeniti vaš pojam ljetovanja, uvesti nove ljude u vaš život i učiniti vas sretnim!

Sve što vi trebate napraviti, jedan je jednostavan KLIK na našu ponudu. Sigurni smo da će vas obuzeti uzbuđenje, radost, entuzijazam. Probajte!

Čini vam se da vas nagovaramo!?!

U pravu ste.

Havajski osjećaj ljetovanja na domak je ruke - ispružite je i neka uživancija počne SADA i OVDJE!