LEJLA, MIRELA, JELENA...

Ovo su hrvatske kraljice stila!

02.07.2014 u 11:59

  • +14

Domaće trendsetterice

Izvor: tportal.hr / Autor: tportal.hr

Bionic
Reading

Mala zemlja za veliku modu – najkraće bismo mogli opisati modno stanje na domaćoj sceni. Za naše čitateljice odabrali smo nekoliko domaćih trendseterica koje rijetko kad griješe kad je moda u pitanju, pa ih slobodno možete kopirati

Prvo mjesto zauzela je jedna od najljepših Hrvatica, Anita Dujić Veljača, manekenka koja pomno bira modne komade i savršeno spaja naizgled nespojive kombinacije. Bilo da je u vintage komadima, bilo onima s potpisom ili bez njih, sportskim ili svečanim, Anita sve nosi kao da je stvoreno za pistu.

Peticu za stil dajemo i sestri Anitinog supruga, Jeleni Veljači. Scenaristica i spisateljica njeguje osebujan stil koji rado prate skupocjene marke koje joj savršeno pristaju. Njezina aristokratska put dodatno daje otmjen štih onome što nosi, a na Jeleni je također svaki komad od glave do pete na mjestu.


Bivša Miss Hrvatske Lejla Filipović voli reći da najradije kupuje u high street dućanima, što ne zahtijeva pozamašan budžet, no zahvaljujući istančanom ukusu ona svoje kombinacije isfura poput pravog modnog znalca. Za važnije prilike ne propušta biti elegantna i sofisticirana, profinjena i seksi. Sve joj to savršeno polazi za rukom.

Voditeljica Marijana Batinić ne njeguje klasičan stil, no upravo zato u svojim je eklektičnim outfitima uvijek zapažena i originalna. Seksi buntovnica ne libi se priznati kako joj je jedna od najdražih haljina ona kupljena na Hreliću te da je čuva za posebne prilike.

Stil Mirele Forić Srna mogu pratiti samo one najhrabrije, ali i malo dubljeg džepa. Ipak, lijepa ekonomistica i supruga nogometaša Darija Srne uvijek je dosljedna samoj sebi. Iako ne robuje trendovima, što god odjene zrači nevjerojatnom ženstvenošću i glamurom.

Nevena Rendeli
i u casual izdanju izgleda poput filmske dive. Bilo da je u bajkerskim čizmama i kaputu, bilo tenisicama ili štiklama, uvijek ih nosi sa stilom. Svojim odjevnim kombinacijama uspijeva u onome na čemu zavidi Kate Moss - uvijek izgleda kao da nije previše razmišljala o onome što će odjenuti, a svejedno izgleda odlično.