SLAVNA OSKAROVKA

Ovom haljinom zasjenila je sve na crvenom tepihu

30.10.2016 u 14:04

Bionic
Reading

Poznata po zadivljujućim izdanjima na crvenom tepihu, oskarovka Jennnifer Lawrence nanovo je modno iznenadila uskočivši u sanjivu haljinu s kojom se ostale slavne uzvanice jednostavno nisu mogle nositi

Kada je u pitanju glamurozno događanje poput dodjele nagrada Britannia u režiji britanske filmske akademije, slavne uzvanice daju si poseban trud u misiji modnog isticanja na crvenom tepihu.

Oskarovka Jennifer Lawrence tu je misiju itekako dobro shvatila, uskočivši u istovremeno seksepilnu i sanjivu haljinu puderasto roze nijanse koja je djelovala kao da je stvorena upravo za nju.

Riječ je o haljini popularnog libanonskog dizajnera Elie Saaba predstavljenoj u sklopu kolekcije za iduću sezonu proljeće – ljeto. Dodjela nagrada Britannia održana u Los Angelesu, uspjela je privući zvijezde poput slavne Jodie Foster i glumice Felicity Jones, no svu pažnju medija uspjela je pridobiti upravo Jennifer Lawrence.

Poznat po kreiranju raskošnih haljina dostojnih crvenog tepiha, dizajner Elie Saab uspio je privući slavno oskarovku koja, poput brojnih holivudskih ljepotica, nije odoljela njegovim pomno osmišljenim kreacijama.

Dobitan izgled na crvenom tepihu, Jennifer je tako ostvarila haljinom puderasto roze nijanse čija glavna posebnost leži u rebrastom, pletenom materijalu prožetom svjetlucajućim nitima i jedinstvenom formom dekoltea.

Prozirna tkanina u donjem dijelu haljine, svoje mjesto našla je i na području dekoltea s duplim naramenicama, kojim je postignuta posebna doza seksepila, dok je detalj rozog remena oko struka dodatno naglasio vitku figuru glumice. Po pitanju frizure i modnih dodataka, Jennifer se odlučila za nemarnu verziju pletene punđe i decentnih visećih naušnica, stavljajući haljinu Elie Saaba u glavni fokus.

Na spomenuto događanje Jennifer je došla bez muške pratnje, redatelja Darrena Aronofskog s kojim je trenutno povezuju. Ovaj redatelj zaslužan za film 'Black Swan', trenutno radi na novom filmu imena 'Mother' u kojem Jennifer tumači jednu od glavnih uloga.

Iako se ove godine, za razliku od prethodnih, manje pojavljivala na crvenom tepihu, priliku za češće blistanje u svečanim izdanjima na crvenom tepihu Jennifer će, po svemu sudeći, nadoknaditi već ovog prosinca kada se očekuje premijera njezina novog filma 'Passengers' u kojem glumi uz bok glumcu Chrisu Prattu