TIHI LUKSUZ

Ovu divnu haljinu iz Zare bez problema možete odjenuti i na ljetnom vjenčanju

05.06.2024 u 16:09

Bionic
Reading

Najpopularniji brend iz Inditexa svoju poslovnu filozofiju temelji na trendi komadima po svima pristupačnim cijenama

Zara je za ljubiteljice mode ponovno pripremila niz prekrasnih ljetnih haljina kojima je nemoguće odoljeti, a jedna od njih zaslužuje posebnu pozornost.

Riječ je o chic haljini boho stila, ukrašenoj romantičnim vezom u bijeloj boji te s tankim naramenicama, a možete je nositi u brojnim prigodama.

Ovu divnu kreaciju španjolskog modnog diva bez problema možete odjenuti ako ste pozvani na vjenčanje u mjesecima pred nama, a zašto ne - i na vlastito, jer svojom elegancijom i dizajnom nimalo ne zaostaje za neformalnim vjenčanicama kakve zaljubljenice u modu sve više cijene.

  • +20
Laskave haljine iz Zare Izvor: Ostale fotografije / Autor: Zara promo, Canva

Nadahnuta i dalje aktualnim trendom tihog luksuza, ova lijepa ljetna haljina ističe stas i laska figuri, a kako je svestrana, idealna je za kombiniranje s espadrilama, mule natikačama, sandalama, hit mrežastim balerinkama...

Riječ je o midi modelu savršenom za ljetne vrućine jer je načinjen od ugodne mješavine predenog lana i viskoze.

Ova vrlo posebna haljina, koja izgleda puno skuplja nego što jest, odličan je izbor za sve ljetne svečanosti koje su pred nama, a, ponavljamo, mladenka koja cijeni neformalan stil može je nositi i na vjenčanje ili npr. kao onu drugu haljinu u kojoj će joj biti lakše plesati i zabavljati se nakon ceremonije. Osim što je vrlo efektna i cool, cijena joj je također posve prihvatljiva za svečaniji komad - 99,95 eura - a dolazi u svim veličinama, od XS pa do XL.