POSEBNO BLISTA

Nikad elegantnije izdanje Demi Moore: U crnom od glave do pete dočarala modni duh 60-ih

04.06.2024 u 11:22

  • +4

Demi Moore

Izvor: Profimedia / Autor: JEFFREY MAYER / PACIFIC COAST NEWS / ROBYN BECK / AFP / PROFIMEDIA

Bionic
Reading

Nakon modne dominacije na crvenom tepihu i glamuroznim zabavama u Cannesu, slavna Demi Moore ponovno se susrela s kolegicama iz antologijske serije 'Feud' redatelja Ryana Murphyja

Nova sezona antologijske serije 'Feud' bavi se poznatim piscem Trumanom Capotejem i njegovom svađom s članicama američkog visokog društva, od milja zvanim 'labudicama'.

Jednu od njih, glumicu Ann Eden Woodward, u seriji utjelovljuje 61- godišnja Demi Moore. U skladu s tematikom serije, Demi je na promo turneji blistala u crno-bijelim izdanjima, baš kao i ostatak glumačke postave koja se ponovno okupila.

Poput Jennifer Aniston, koja je ovog tjedna stigla u studio Paramounta kako bi na događanju 'For Your Consideration' promovirala seriju 'The Morning Show' kao novog kandidata za nagradu Emmy, isto je učinila glumačka postava serije 'Feud' dolaskom u kompleks Udruženja američkih redatelja u Los Angelesu.

Modnim odabirom na ovom promo događanju najveću pozornost osigurala je 61- godišnja Moore, donijevši duh 60-ih u elegantnom kompletu crne boje, stvorenom od lepršavih hlača sa džepovima i topa strogog kroja.

Dugu, crnu kosu, koja je postala njezin zaštitni znak, ovoga puta stilizirala je u niski konjski rep, za potrebe nošenja crnog pokrivala za glavu s dodatkom mrežice kojim je dodatno istaknula retro dojam stajlinga.

Kanadski stilist Brad Goreski odgovoran je i za ovo izdanje zvijezde 'Striptiza', a spomenuti komadi u duhu 60-ih djelo su američkog dizajnera Wesa Gordona na čelu brenda Carolina Herrera.

Goreskijev rad s Demi Moore prepoznao je i ugledni Hollywood Reporter uvrstivši ga na listu najboljih stilista na svijetu, a čini se kako ovaj modni tandem ne planira tako skoro prestati sa serviranjem izdanja o kojima se govori.

  • +14
Demi Moore Izvor: Profimedia / Autor: MARECHAL AURORE/ABACA/SHUTTERSTO / SHUTTERSTOCK EDITORIAL /SGP / DDP USA / DANIELE CIFALŔ / MEGA / THE MEGA AGENCY / DOUG PETERS / PA IMAGES /ANTHONY HARVEY / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / PROFIMEDIA