FASHION GURU:

Pa zar se nije mogla malo dotjerati za premijeru?

24.09.2013 u 14:15

  • +2

Fashion Guru - glam ili blam

Izvor: Pixsell / Autor: Goran Janus

Bionic
Reading

Kako je to nepošteno, na Sarajevo Film Festivalu se mogla dotjerati, siguran sam da se i za Pulu zrihtala, ali baš je briga kako će doći na zagrebačku premijeru filma 'Obrana i zaštita'. Mogla bi se povesti za primjerom europskih i američkih kolegica ili barem Zrinkom Cvitešić i prilagoditi outfit svečanim prigodama

Maja se vratila na scenu, jača nego prije, s dužim ekstenzijama nego ikad i novim odjevnim komadima, doduše totalno treši. No na njoj začudo izgleda dobro.

Alka malo kaska za trendovima, nije to ništa novo za nju, pa je nakon nekoliko sezona ipak ubrala zakovice. Kako bi rekao, nikad nije kasno, osim kada pričamo o modi, poručio je Feshi.

Djevojka imena Andreja konačno je otkrila steznik-haljine i tako napravila mali korak za sve nas, ali velik za sebe i konačno odjenula nešto jednostavno i sasvim OK.

Mislio sam da će bivša političarka Dorica kada ode u penziju promijeniti barem frizuru, ali jok.

Za Miss Nanut nema se što puno reći osim da je dobro kombinirala ovaj već prepoznatljiv stil Jackie O, ali joj definitivno nije trebala kapica.

Dvije prije Iva i Daria uputile su se na premijeru, ali nisu imale onaj moment djevojačkog sređivanja, zaključio je Guru. Jer da jesu, Iva bi mogla na vrijeme reagirati i reći: 'Darči, ne ideš na bajkerski miting.'