suzdržana elegancija

Pamela Anderson nova je kraljica minimalizma: Bez šminke i u haljini koja ne može biti jednostavnija

21.10.2024 u 13:10

Bionic
Reading

Pamela Anderson bila je utjelovljenje suzdržane eleganciju u haljini brenda The Row na gala svečanosti Academy Museum 2024.

Pamela Anderson odlučila se za izgled koji predstavlja utjelovljenje prigušene elegancije povodom gala svečanosti Academy Museum 2024. u Los Angelesu. Zvijezda serije 'The Last Showgirl' pridružila se gomili poznatih zvijezda i slavnih osoba na crvenom tepihu, uključujući Arianu Grande, Margaret Qualley, Cynthiu Erivo i brojne druge.

Prigušena elegancija

Za ovu posebnu prigodu, Pamela je odjenula haljinu brenda The Row koja je predstavljena u kolekciji Resort 2025. Crna haljina do poda imala je siluetu spuštenih ramena, širi kroj i kratke rukave.

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bez modnih dodataka

Haljina šireg, ravnog i pomalo strogo kroja sadržavala je teksturiranu tkaninu i predstavljala oštar kontrast uobičajenim stajlinzima na crvenom tepihu. Zadržavši izgled vrlo jednostavnim, ali elegantnim, Pamela se suzdržala od dodataka, a pokazala je i svoj sada već dobro prepoznatljivi izgled bez šminke dok je plavu kosu skupila u jednostavno skupila u nisku casual punđu.

  • +5
Pamela Anderson Izvor: Profimedia / Autor: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pamelin izgled smislila je stilistica Natasha Colvin, koja je s glumica već surađivala. Naime, Natasha Colvin prethodno stilizirao drugi Pamlin izgled s potpisom The Rowa. Za fotografiranje povodom promocije filma 'The Last Showgirl' tijekom Filmskog festivala u Zürichu 2024. Pamela je pokazala je preferirao poslovni izgled s bijelom košuljom i crnom midi suknjom iz iste modne kuće.

Elegantni stajlinzi

Elegantne siluete haljine stupastog kroja postale su prepoznatljivi element garderobe trijekom Pameline promotivne turneje 'Last Showgirl'. Uz ovaj najnoviji look s potpisa The Rowa, Pamela je stilizirala haljinu stupastog oblika i prateće lookove zahvaljujući Oscaru de la Renti.

  • +5
Academy Museum Gala Izvor: Profimedia / Autor: Valerie Macon / AFP / Profimedia

Anderson je 27. rujna nosila još jednu kolutastu haljinu povodom Filmskog festivala u San Sebastianu, a na dodjeli nagrada Glamour Women of the Year 2024. 9. listopada nosila je svilenu žoržet kaftan haljinu u boji eukaliptusa s ogrtačem, sve s potpisom Oscara de la Rente.