MODNI DVOBOJ

Paze na svaki detalj: Melania i Ivanka sa stilom gledale pomrčinu Sunca

22.08.2017 u 12:11

Bionic
Reading

Obitelj Trump jučer je tijekom dana uživala u pomrčini Sunca, kao i ostatak Amerikanaca koji su ovaj rijetki prizor gledali diljem zemlje. Predsjednička obitelj pomrčinu je promatrala s terase Bijele kuće, a iako su uživale u prizoru u intimi svog doma, Melania i Ivanka Trump potrudile su se dati sve od sebe da ne razočaraju javnost svojim modnim umijećem

Melania Trump i njezina pokćerka Ivanka Trump nisu se dale smesti kada je riječ o modnim krpicama. Za gledanje pomrčine Sunca, jedne od najvećih u posljednjih 99 godina, u kojoj je predsjednička obitelj uživala gledajući je s balkona Bijele kuće, prva dama i prva kći Amerike nisu odustale od brendiranih komada odjeće.

Uvijek elegantna prva dama, nakon modnog izleta s retro haljinom koja ju je postarala, vratila se provjerenom kroju haljine. Lijepa Melania odabrala je crnu koktel haljinu na pruge pencil kroja s potpisom dizajnera Jasona Wua, inače omiljena dizajnera bivše prve dame Michelle Obame, koja je kreacije kineskog dizajnera nosila tijekom brojnih javnih pojavljivanja, od kojih su najzapamćenija dva inauguracijska bala te njezino zadnje pojavljivanje u javnosti, kada je sa stilom otišla u povijest.

  • +6
Melania Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Midi haljina bez rukava otkrila je Melanijinu vitku figuru, za koju kaže da je za nju zaslužna genetika, a svoj tanašni struk prva dama ovoga puta nije istaknula remenom koji je u kratko vrijeme postao njezin zaštitni znak. Savršeno isfenirana frizura koja ostavljam dojam kao da se nije suviše trudila izgledati dotjerano također je postala nezaobilazni dio Melanijina looka te ju rijetko kada možemo vidjeti s podignutom kosom.

Jedini detalj koji je prva dama imala bile su crne sunčane naočale, a nimalo ne iznenađuje ni to što nije nosila nakit kojim se kiti u rijetkim prilikama.

The Trumps watching the #eclipse2017 🌖😎👓

Objavu dijeli Melania Trump Updates 🇺🇸 (@melania_updates)

Za razliku od Melanije, pobornicu odmjerenih midi haljina i suknji, Ivanka Trump rado nosi kratke haljine i trendi suknje, pa je tako nedavno nosila upečatljivu suknja-košulju high street brenda. Za gledanje pomrčine Sunca prva kći Amerike odjenula je vatrenocrvenu haljinicu s crnim valovitim obrubima, a cjelokupan stajling upotpunila je crnim štiklama na visoku blok petu.

Experiencing the start of the #Eclipse2017 at the National Air and Space Museum with #NASA! #STEM 😎

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)

Atraktivna plavuša je na svom profilu na Instagramu podijelila fotografije na kojima proživljava iskustvo pomrčine, kao i video kojim je pokazala da se odlično provodi.

Excited for #Eclipse2017? Remember to wear your glasses 👓 #NASA #STEM

Objavu dijeli Ivanka Trump (@ivankatrump)