u elitnom dijelu Zagreba

Pazila je na svaku sitnicu: U domu Nikoline Pišek jedan detalj se posebno ističe

07.08.2024 u 15:29

Bionic
Reading

Voditeljica je u svibnju završila izgradnju luksuzne vile koju je 2022. kupila sa svojim preminulim suprugom Vidojem Ristovićem te je konačno dočekala da se useli u nju. Vrijedna je 1.7 milijuna eura, ima 420 kvadrata i okućnicu od 1460 kvadrata

Kompletno uređenje svog doma iz snova Nikolina Pišek je sama osmislila. Unutrašnjost vile je već više puta pokazivala u Instagram pričama, a u njoj prevladavaju neutralni tonovi te nesvakidašnji oblici komada namještaja, ali i zidova u pojedinim prostorijama.

Težak je 300 kg

Ono što je tada mnogima zapelo za oko je poveći kristalni luster u dnevnom prostoru koji spaja kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak.

Među ostalim Nikolina ima i nesvakidašnja kupaonicu koja ima svjetlarnik na stropu, a kako je ranije objasnila tamo joj svakoga dana sleti jedna ptica. Moglo se vidjeti da prostorom dominira okrugla kada, a kupaonica je uređena je mozaik pločicama.

U videima se moglo vidjeti i da je u blagovaonicu stavila stolice Calligaris Oleandro te da je u dnevnu sobu smjestila sofe nekonvencionalnih oblika i zanimljivu zlatnu podnu lampu.

Pohvalila se i s ogromnom spavaćom sobom, u kojoj ima walk in ormar i kupaonica (koju od spavaćeg dijela odvaja ormar).

Kao da ste na Maldivima: Ovo su najljepše pješčane plaže Hrvatske Izvor: Ostale fotografije / Autor: Neven Bučević

Inače, Nikolina je vilu prije dvije godine prodavala za 1,7 milijuna eura, no oglas je istekao.

večer mode

Zavodljivo izdanje: Nitko ne nosi kožnu haljinu kao Nikolina Pišek

Pogledaj galeriju