I PLANOVI VJENČANJA

Pippi Middleton ukradene fotografije vjenčanice

25.09.2016 u 11:13

Bionic
Reading

Sestra omiljene britanske princeze Kate Middleton, Pippa posljednja je slavna osoba kojoj su hakeri s mobitela odnosno iClouda ukrali fotografije

Nakon što su hakeri britanskom The Sunu ponudili privatne fotografije s mobitela Pippe Middleton pokrenuta je policijska istraga. Časopis je odbio objaviti fotografije i obavijestio policiju.

Hakeri su oko čak 3.000 fotografija do sada nudili medijima u Velikoj Britaniji i SAD-u za 50.000 funti.

Pippu Middleton sigurno zabrinjava to što se na mobitelu nalaze fotografije s proba vjenčanice, ali i nagog zaručnika Jamesa Matthewsa. Zbog svega će možda razmisliti o datumu održavanja vjenčanja jer sada hakeri imaju sve poruke vezane uz planove za taj veliki dan. Zgodna sestra vojvotkinje od Cambridgea vjerojatno je bila pritiskom zbog odabira haljine jer će je svi uspoređivati s bajkovitom sestrinom kreacijom i raskošnom kraljevskom ceremonijom. Zato sve drži u tajnosti, a za sada razni britanski stilisti poput Hilary Alexander samo nagađaju što će odjenuti. Sigurna je da će to biti britanski dizajner, ali i da će se potruditi da vjenčanica bude različita od sestrine. Alexander je rekla za People da zato sigurno neće biti haljina Sarah Burton iz kuće Alexander McQueen, a da bi mogla biti romantična i neobična u stilu brenda Marchesa.

Middleton kao da nema dovoljno problema zbog vjenčane haljine, hakeri joj zadaju dodatnu glavobolju jer su se pohvalili da s njezinog mobitela nude i privatne fotografije članova britanske kraljevske obitelji. Scotland Yard potvrdio je da je uhićen 35-godišnji sumnjivac, ali još nije poznato je li upravo on odgovoran za krađu fotografija.