MARS JE U BIKU

Počinje dobro razdoblje za Jarce, Rakove i Ribe, a loše za Bikove, Lavove...

14.03.2017 u 10:57

Bionic
Reading

Donedavnu eksplozivnost Marsa u Ovnu zamijenio je Mars u Biku svojom znatno smirenijom energijom usmjerenom dugoročnim ciljevima

Mars, planet akcije i agresije, prolazi Bikom između 9. ožujka i 21. travnja. To je dobra vijest za Jarce, Djevice, Rakove i Ribe, a poziv na oprez Bikovima, Lavovima, Škorpionima i Vodenjacima. Ovim potonjim znacima prijeti povećan rizik od nezgoda, ozljeda, iscrpljenosti i sukoba. Da bi izbjegli te opasnosti, preporučuje im se suzdržanost, pomirljivost i odmjerenost.

Za razliku od naglosti i eksplozivnosti koje su obilježavale donedavni Marsov boravak u Ovnu, novi ciklus donosi smirenu energiju posvećenu ponajviše izgradnji, obrani i otporu. U idućih pet tjedana nastojat ćete ostvarivati ciljeve strpljivim i polaganim napredovanjem. Djelovat ćete odlučno, ustrajno i nepokolebljivo. Prioriteti će vam biti trajnost i dugoročno zadovoljstvo.

Kao praktičan zemljani znak, Bik će vam usmjeriti pažnju na opipljive zadatke. Vrijeme je povoljno za čišćenje, popravke, građevinske radove i obrađivanje zemlje. Iako ćete imati najbolju namjeru obaviti veliku količinu posla, neće vam se nikamo žuriti. Ono što nije hitno mirne ćete duše odgoditi za sutra.

Porast će popularnost sportovima koji se oslanjaju na snagu i izdržljivost, poput dizanja utega, veslanja i trčanja na duge pruge. Onima koji nisu sportski tipovi bit će teško odoljeti putenim zadovoljstvima kao što su gastronomija, gozbe i glazba. Ako ste po prirodi pasivni, mogli biste u potpunosti zaboraviti na kretanje i provoditi dane zavaljeni u fotelju uz grickalice i TV program.

Nećete biti svadljivi, no ako izbije prepirka, ona bi mogla potrajati i proizvesti mnogo zle krvi. Sudionici će teško odustajati od početnih stavova i priznavati drugoj strani da je makar djelomično u pravu. Sukobi bi mogli izbijati oko materijalnih vrijednosti, sigurnosti, odanosti i vjernosti.