DOK JE ANGIE U SARAJEVU

Pogledajte ga samo, Brad Pitt pravi je zavodnik

27.03.2014 u 18:05

Brad Pitt

Izvor: Reuters / Autor: PHIL McCARTEN

Bionic
Reading

Angelina Jolie stigla je u Sarajevo, a Brad Pitt je na drugom kraju svijeta. U Los Angeles je stigao na prikazivanje filma 'Big Men' te privukao pažnju novim imidžom

Brad Pitt pravi je zavodnik, brojne žene ne mogu odoljeti njegovom šarmu, a mnoge obožavateljice  složit će se s tim da s godinama izgleda sve bolje.

Na prikazivanje dokumentarnog filma 'Big Men' Brad je stigao u svijetlosmeđoj odjevnoj kombinaciji, a mnogima nije promaknula ni njegova nova frizura, koja mu stoji sjajno.

Odjeven u kaki hlače, sako identične boje, bijelu majicu i te visoke tenisice, Brad je izgledao poput pravog frajera. Na oči je nabacio i zatamnjene naočale. Kosu je sa strane skroz skratio, a na vrhu ju je ostavio dužom i tako isfurao modernu irokezu. Fotografima se spremno smješkao i pozirao s redateljicom filma Rachel Boynton.

Bradova dugogodišnja partnerica Angelina Jolie trenutačno je u Sarajevu, gdje će prisustvovati konferenciji 'Prevencija seksualnog nasilja u sukobima - osnaživanje uloge sigurnosnih snaga u operacijama podrške mira'.