dobro jutro, hrvatska

Pogledajte kako izgleda novi studio omiljene HRT-ove emisije

21.10.2024 u 13:02

Bionic
Reading

Iako je i stari studio izgledao sjajno pružajući toplu i ugodnu atmosferu, HRT-ovci su se odlučili na promjene i studio emisije 'Dobro jutro, Hrvatska' preuredili novim rasporedom i novim namještajem

Svakim radnim danom od 6.45 gledatelji se bude uz emisiju 'Dobro jutro, Hrvatska'! Bilo da je riječ o emisiji koju gledaju dok jedu doručak ili koju 'love' dok se spremaju na posao, gledatelji popularnu emisiju obožavaju već godinama.

Osim što emisija prati sva nova događanja, bitne obljetnice i proslave, studio često ugošćuje i raznorazne stručnjake i zanimljive sugovornike koji s voditeljima otvaraju svakojake teme. Osim u zanimljivim temama, gledatelji će sada moći uživati i u novom 'pofriškanom' izgledu studija.

Izvor: Profimedia / Autor: Liudmyla Chuhunova / Alamy / Alamy / Wavebreak / Petr Štěpánek / Panthermedia / Dzinnik Darius / Panthermedia / Robert Przybysz / Panthermedia / Natalie Hanin / Panthermedia / Profimedia

Naime, kako su na Facebook-u otkrili voditelji Maja Ciglenečki i Ognjen Golubić, studio je prošao kroz makeover te ima novi namještaj.

Voditelji će nas odsada pozdravljati s pozicije C, odnosno mjesta u studiju na koje je sada postavljen visoki drveni stol te dvije trendi barske stolice sa sivim sjedištem i naslonom. Studio sada obiluje zemljanim tonovima i drvenim namještajem. Umjesto kauča u plavoj te u žutoj boji te dvije plave foteljice, u novom studiju sada se nalazi bež dvosjed te dvije narančaste fotelje. Uistinu topao ambijent, zar ne?

Pokazujući novi studio, voditeljica Maja otkrila je i tko je zaslužan za odabir namještaja te prstom pokazala na kolegu Ognjena odavši tajnu s HRT-a.

Plovopis - Južni pučinski otoci

Nakon dugo vremena u javnosti: Željka Ogresta i Dubravko Merlić uživali u izlasku

Pogledaj galeriju