MIRELA HUNČEK

Reporterka HRT-a, kojoj je pozlilo tijekom javljanja uživo, otkrila urednici što se dogodilo

09.10.2024 u 14:14

Bionic
Reading

Dok se javljala uživo iz Rijeke, reporterki Mireli Hunčak pozlilo je, zbog čega se u jednom trenutku samo srušila ispred kamera

Nakon što joj je, tijekom izvještavanja o nacrtu završno izvješća o provedenoj upravnoj istrazi pomorske nesreće broda Lastovo, pozlilo, HRT-ova reporterka Mirela Hunček se tijekom javljanja uživo u Dnevnik HRT-a iz Rijeke srušila u nesvijest.

Prije toga, Mirela je zamuckivala i onda šokirala i snimateljsku ekipu, ali i gledatelje, iznenadnim padom. Voditeljica Dnevnika Nika Marjanović Zulim gledateljima je potom dala do znanja da je njezinoj kolegici pozlilo i, prema saznanjima koje ona ima, da je reporterka dobro.

Najvažnije žene u životu Amal Clooney Izvor: Društvene mreže / Autor: Profimedia/montaža Neven Bučević

S HRT-a su ubrzo nakon toga poručili kako je njihovoj kolegici iznenada pozlilo zbog čega se ona onesvijestila, no osjeća se dobro.

Slobodna Dalmacija doznala je kako je novinarka Mirela Hunček kasnije svojoj urednici Ireni Hrvatin, iz HRT-ovog centra Rijeka, rekla kako joj se u jednom trenutku samo zacrnilo pred očima, kao i da ima nizak tlak. Prije javljanja uživo nikome se nije požalila da se osjeća loše, pa ni snimatelju.

Inače, Mirela Hunček nije prva novinarka ili voditeljica HRT-a kojoj je pozlilo pred kamerama. Prije tri godine to se dogodilo Mirjani Posavec dok je intervjuirala Igora Peternela, dok je prije više od deset godina voditeljici emisije Dobro jutro, Hrvatska, Zlati Mück Sušec, pozlilo prije više od 10 godina.

Zlata je tada bila trudna i pozlilo joj je zbog zagušljivosti, a prilikom pada udarila je glavom u police koje su se nalazile u studiju za potrebe emisije Školski sat.