I dalje izgleda mladoliko

Godinama je bila zaštitno lice HRT-a: Rijetko pojavljivanje Blaženke Leib u javnosti

19.09.2024 u 13:36

Bionic
Reading

Voditeljica, urednica i scenaristica, koju su od milja zvali Blaža, na HRT je došla 1989. godine. Vodila je 'Gardijadu' te brojne gledane emisije poput 'Pinklec na rame, put pod noge', 'Ponoćni gost', 'Nedjeljno popodne', Ljetna slagalica', 'Dobro jutro, Hrvatska'. Posljednji angažman ondje joj je bio istraživačko-novinarski rad za emisiju 'Kod nas doma', a nakon 29 godina rada s HRT-a je otišla 2018. godine. Od tada ju se rijetko može vidjeti na javnim događajima

Kad je odlazila s HRT-a Blaženka Leib je izjavila da 'nije bilo nekih posebnih rastanaka'. Ondje je radila kao vanjski suradnik. Najavila je da je potpuno otvorena za nove korake na profesionalnom planu 'što može biti na televiziji ili na bilo kojem drugom mediju' te da je 'otvorena za razne opcije'.

U posljednje vrijeme pojavila se na promociji autobiografije Darija Srne, koju je vodila u zagrebačkom hotelu prije dvije godine. Također se prije dvije godine pojavila na gostovanju u obljetničkoj emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska' kada se slavio 30. rođendan. Tada je prepričala je dio anegdota iz svoje karijere.

Od Afrike do Monaca: Kako je lijepa Charlene postala 'najtužnija princeza' Izvor: Profimedia / Autor: Neven Bučević

Vjerna svijetloj kosi

Već godinama mnogima omiljenu voditeljicu nemamo prilike vidjeti na televizijskim ekranima no Blaženka je prošle nedjelje moderirala predstavljanje zbirke poezije Branke Kostić na Vrisku u Rijeci. Kratku plavu, prepoznatljivu kosu pustila je da naraste, a sada fura bob frizuru.

Simpatična Vinkovčanka danas se bavi poslovnim komunikacijama, strategijama i odnosima s javnošću.

  • +4
Blaženka Leib Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL