za sjedokose ljepotice

Pomlađuje u trenu: Ova boja kao stvorena je za zrelije dame koje vole živahan look

21.06.2024 u 14:58

Bionic
Reading

Zrelije dame koje vole minimalistički stil uživat će u nošenju jarke žute boje, savršene za vruće ljetne dane

Jedna od najomiljenijih pedeset plus modnih ikona, Grece Ghanem, gotovo svakodnevno inspirira modne zaljubljenice svih dobi, efektnim stajlinzima kojima pokazuje da dobar ukus nije limitiran na određenu dob.

Ružičaste minice, haljine optočene šljokicama i odvažni uzorci samo su dio njenog modnog izričaja, a za sve one sklonije minimalizmu u spoju s mladenačkim izgledom, Grece donosi ideju uz koju ćete svoj look pomladiti u trenu.

Prevare, škrtost i očaj: Ovo su skandali Davida i Victorije Beckham Izvor: Profimedia / Autor: Montaža: Neven Bučević

Naime, 59-godišnjakinja u nekoliko posljednjih stajlinga pokazala je koliko dobro sjedokosim damama pristaje jarka žuta boja - kao stvorena za ljetne mjesece.

Grece nam je jasno dala do znanja da se zrelije dame ni zbog čega ne bi trebale odricati udobnosti u ljetnim mjesecima te da su i skraćeni topovi itekako dobrodošli. Posebno kada su u efektnoj žutoj boji! Top u ovom dizajnu uskladila je s maslinasto zelenim lanenim hlačama vezanima sa špagicom te kontrastnom crvenom torbicom s rupicama.

S druge strane, ljubiteljice ženstvenog stila na prvi pogled će se zaljubiti u njenu čipkastu bluzu, koja je pritom i savršena opcija za dame koje se ugodnije osjećaju s nešto duljim rukavima. Ovaj komad nosila je u spoju s djevojačkim hlačama na kvadratiće srednje duge duljine te šarene japanke.

Grece Ghanem vidjeli smo i u glamuroznom spoju žute polo majice i potpuno šljokastih hlača širokih nogavica. Ako se odlučite na sličan stajling, bit ćete biti prava zvijezda svečanih večeri, posebno ako ih uparite sa chic torbicom od rafije i sunčanim naočalama kao što predlaže omiljena kanadska trendseterica.

Za kraj, tu je i haljina koja je oličenje holivudskog luksuza i glamura s crvenog tepiha - model maksi kroja zavodljivih proreza duž prednje strane, obogaćenih upečatljivim srebrnim detaljima, a sve zaokruženo žutim sandalama i torbicom morskih motiva.

Ako želite i sami isprobati ovaj stil, bacite oko na neke od najpopularnijih modela žutih haljina koje trenutno možete pronaći u high street modnih trgovinama, ali i s potpisom luksuznih brendova kao što su Gucci i Saint Laurent.

  • +6
Žute haljine Izvor: Promo fotografije / Autor: H&M PROMO